Hypnose mod Angst

Hypnose mod angst, dårlig samvittighed og misundelse

Monika, Pensionist, 64 år - Vejle
4 sessioner

Jeg startede med angst problem. Men mens jeg har haft samtalen med Prue, opstået også andre problemer, som dårlig samvittighed, for mine børn, misundelighed

Jeg har haft forskellige oplevelse, som har vist mig at jeg skulle ændre noget. Jeg har haft det i mange år.

Det var en lange og intensive samtale med Prue. Jeg kunne fortale min hele historie uden et jeg følte mig stressede eller hastende. Prue har med sine spørgsmål ramt de helt rigtige problemer, plus vi kunne finde ud af, at der var flere problemer end kun angst.

Først var da en mærkelige fornemmelse at jeg kunne ikke åbne øjne, selvom jeg hørte og følte alt anden. Men efter nogen tid, kunne jeg åben mig totalt og alt kunne komer ud af mig. Det gik ond og jeg følte mig meget sårbar, men kunne forstår at de har vært nødvendig for terapien.

Jeg mærker min forandring ved at jeg fik en helt anden billed af mig, jeg er blevet meget mere positiv for mig. Jeg fik andre tankemønster. Jeg lærte katten og løven af kende, og arbejde det væk med de to. Jeg er ikke mere så bange.

Jeg er komet til Prue med angst problemer og endte med løsning til flere andre problemer.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har i hvert fald haft en positiv effekt.

Jeg føler mig som en helt nye person, fri for angst og i bearbejdning for andre årsager

Jeg er færdig behandlet.

Prue er en helt fantastik terapeut. Hun har åbnet mig og har givet mig så meget hjalp, også til efter behandlingen med mange gode tanke gange.

I dag kan jeg arbejde videre med alt værktøj hun har lært mig.

Jeg er så taknemmelig for hendes terapi.

Ingen ting kunne have været bedre eller ønskede anderledes.

Der var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og højt serviceniveau.

Jeg vil i hvert fald anbefale Prue Bach og hypnoseterapi til andre.

Jeg hørte meget positiv om Prue før, derfor valgte jeg Prue og det vidste sig at det var rigtigt.

Tusind tak

Hypnose mod eksamensangst og selvtillid

Frederikke Juncher Høeg - København
Over flere forløb over flere år

Kort om Prue

  • Imødekommende
  • Forstående
  • Kærlig
  • Konstruktiv – god til at indkredse problematikker, og til at komme med eksempler, der gør det nemmere at visualisere, det, der skal arbejdes med
  • Tillidsvækkende
  • Tager sig tid


Jeg har haft fornøjelsen af at være klient hos Prue igennem et par år.

Prue er altid åben og hurtig til at finde en tid, når jeg har efterspurgt det, ofte med kort varsel.

Jeg var første gang hos Prue til hypnoterapi efterår/vinter 2018/2019. Prue søgte klinter til at deltage i den sidste del af sin uddannelse, hvor jeg var så heldig, at min mor på mine vegne kontaktede Prue  – dengang troede jeg ikke selv, at jeg havde brug for den hjælp, Prue kunne tilbyde mig.

Jeg vil beskrive mig selv som værende meget selvbevidst og målrettet, og god til at italesætte mine følelser.  Da jeg læser en naturvidenskabelig uddannelse, hvormed jeg både som person og igennem mit studie er stærkt præget af den naturvidenskabelige tankegang, har jeg ikke haft den store tiltro til hypnoterapi. At man kan arbejde med sin underbevidsthed på denne måde, var en helt ukendt verden for mig.

Derfor gik jeg i første omgang ind til hypnoterapi med en smule skepsis, denne blev dog hurtigt manet til jorden.

Jeg blev mødt af Prue; der er et enormt varmt, omfavnende, tilstedeværende og imødekommende menneske. Hun er lyttende, utrolig tillidsvækkende, dygtig og kompetent. Hun skaber et trygt miljø og en atmosfære, der skaber de perfekte rammer for hypnosen.

Min problemstilling har været eksamensangst og dermed manglende tiltro til mine egne evner. Jeg har brugt Prue af mange omgange, med jævne mellemrum, blandt andet op til store eksamener på mit studie, hvor jeg har haft brug for at give slip på de negative og ukonstruktive tanker, der har fyldt i mig. For mig var de følelser og tanker, jeg oplevede altopslugende og destruktive. Jeg har tidligere oplevet, at de har forhindret mig i at præstere fagligt, fordi mit hoved på forhånd havde besluttet, at jeg ikke kunne finde ud af det. I eksamenssituationer var min krop urolig, jeg var bange, ked af det og opgivende. Jeg var stresset, og havde utallige nætter uden søvn, hvor alverdens bekymringer fløj rundt i hovedet på mig.

Hypnoterapi hos Prue er det allervigtigste og bedste “kort at have ved hånden”.

Jeg går altid fra Prue med fornyet energi, føler mig lettet, har fået nye perspektiver på tingene, nye måder at tænke og anskue min situation på, samt noget at arbejde videre med hjemme. Alt sammen efter blot en eller ganske få sessioner.

Prue er utrolig dygtig, og hun har hjulpet mig med at flytte bjerge, og arbejde med problemstillinger, jeg aldrig troede, var muligt at arbejde med. Hun er grundig og tager sig altid god tid, og er samtidig effektiv i sine behandlinger. Prue er konstruktiv, og dygtig til at forklare, hun anvender illustrationer og billeder, der gør det nemt som klient at forstå og visualisere nye tanker og mønstre.

Jeg føler mig altid i de bedste hænder hos Prue.

Prue er og har været med til at skubbe mig i en god retning, på måder jeg ikke altid helt forstår. Jeg har fået indsigt i min problemstilling, hvor min eksamensangst stammede fra.

Min oplevelse var, at det hele faldt på plads i mit hoved, som perler på en snor, det hele hang sammen og pludselig gav det mening.

Sidenhen er jeg begyndt at tænke langt mere positivt, og oplever nærmest ingen eksamensangst længere. I stedet går jeg til eksamen: med et åbent sind, rolig og med tiltro til mine egne evner – noget jeg førhen aldrig troede var muligt.  Det får jeg altid bekræftet, og mere til, når jeg er hos Prue.

Jeg er bosat i København, men rejser gerne på tværs af landet for at komme hos Prue.

Det er svært at beskrive, hvilken hjælp Prue har givet mig, således at du kan forstå, hvor fantastisk det er, det som Prue kan.

Hun er og bliver den bedste og dygtigste hypnoterapeut, som jeg bliver ved med at vende tilbage til, når jeg møder udfordringer i mit liv.

Hypnose mod eksamensangst

Dea

Hej Prue
Jeg har lige været til eksamen. Jeg var slet ikke så nervøs som jeg plejede. Har sovet lige uroligt, men ingenting i forhold til hvordan det plejer. Jeg gik ud med et 12 tal, så er så tilfreds.
Tusind tak for din hjælpe, jeg er så glad for de fremskridt jeg allerede kan se og mærke.

Venlig hilsen Dea

Hypnose mod angst -for at miste og generelt

Mette Hornskov Nielsen, Teknisk designer, 29 år - Jelling
4 sessioner

Jeg ønskede hjælp til at blive glad, selvsikker og ikke være bange for at miste. Jeg havde det ikke godt med at komme på arbejde.

Jeg har haft det skidt i mange år. Jeg har arbejdet rigtig meget for at glemme hvordan det føltes at være mig. Jeg har været i et dårligt forhold indtil jeg blev 21 år.

Forløbet startede med at jeg skulle fortælle om mig selv. Prue spurgte ind til mit liv og hvad jeg har oplevet. Det var rigtig behageligt at snakke med Prue da hun virkede oprigtig interesseret i at høre hvad jeg havde af problemer og gav forklaringer på hvorfor jeg havde ondt i maven og forklarede om hvor stærk tankernes kraft er.

Selve hypnosen første gang var en vild oplevelse – hypnosen var meget givende og jeg kunne se det for mig. Prue er rigtig god til at guide en og holde en fast i tanken. Jeg var fuld af energi og glæde efter første hypnosesession og tænkte at det var det helt rigtige valg med at bede huset om hjælp.

De næste sessioner var for mig lidt skræmmende og jeg blev helt bange for om det ikke blev bedre da jeg faktisk blev trist efter nummer 2 og 3 hypnosesession. Prue forklarede igen hvor meget der sker inde i kroppen og jeg havde nok håbet på et hurtigt fix. Hun fortalte om nye veje som skabes inde i hjernen når de nye metoder som jeg har lært bliver brugt. Jeg tænker nu meget på at være løven og ikke katten.

Sidste session vi havde var meget givende og jeg har nu en ro i kroppen som jeg ikke har følt længe.

Jeg havde førhen tanker hele tiden som omhandlede at jeg ikke var god nok – det tankemønster føler jeg nærmest er ”glemt” eller gemt længere væk. Det er så skønt.

Jeg er blevet bedre til at tænkte PYT eller det ikke er mit problem men andres. Jeg lære at blive mere egoistisk. Jeg døjede med dagligt ondt i maven og rysteture pga. angst. Det er meget bedre da jeg ikke tænker så meget mere.

Jeg er blevet bedre til at passe på mig selv og tænke på hvad jeg har lyst til og ikke hvad andre gerne vil jeg gør. Det er en helt anden verden at leve i.

Jeg tænker mere positivt og har ikke tankemylder som før og hvis det kommer frem har jeg lært hvordan jeg kan komme fra det igen.

Jeg ved det ikke er et hurtigt fix men en ny måde at se verden på.

Jeg har været indlagt 2 gange i år med nyrebækken betændelse og Prue har fortalt mig at der sidder angsten sig (i nyrerne)

Min mave fungere bedre efter jeg har fået denne behandling ved Prue og det er jeg rigtigt glad for.

Forløbet hos Prue har lært og ændret mig til det postive med mange flere gode tanker og en metode til at stoppe dårlige.

Jeg vil helt klart anbefale hypnose til andre.

Prue er rigtig god til at lytte og til at forklare tingene hvis man kommer med problemstillinger som man ikke selv forstår.

Der var en meget professionel og kompetent tilgang til behandlingen.

Jeg vil helt klart anbefale Prue Bach til andre. Jeg følte mig virkelig hørt og set.

Kære Prue, du skal have tusind tak for din store hjælp. Det betyder uendeligt meget! TAK

Hypnose mod klaustrofobiske tanker og angst for at køre bil

Henriette Edri, selvstændig, 44 år - Kolding
4 sessioner

Jeg kom i behandling efter min exmand havde kidnappet mine børn til udlandet, og efter en lang og udmattende retsag og stod nu overfor at skulle vænne mig til en ny virkelighed som jeg ikke havde nogen som helst ide om, hvordan jeg skulle være i.

Jeg ønskede at give mig selv lov til at leve et godt liv omstændighederne taget i betragtning, og forbinde mig med den uudtømmelige universielle kilde af godt som jeg ved der findes. Jeg havde brug for hjælp til at slippe min vrede, min selvbebrejdelse, bekymring og finde glæde ved livet igen.

At finde kræfter til at være den bedste version af mig selv for mine børn skyld, men også min egen. 

Mit tidligere ægteskab var af traumatisk karakter, og de følelser der kom frem i terapien havde været tilstede mindst de sidste 10 år.

Jeg havde valgt at komme til Prue, fordi jeg allerede havde mødt hende i forbindelse med at hun hjalp min mands nevø fra Israel i et hypnoseterapiforløb i sep 2019. De indledende samtaler var fyldestgørende, inspirerende, med en kæmpe viden bag, og har åbnet og udvidet en uendelig verden af inspiration og positiv tænkning.

Sessionerne var fantastiske!! Det indre rum som jeg befandt mig i, og rejsen derhen, var en ubeskrivelig oplevelse. Jeg følte mig tryg ved alt som skete og havde konstant en overvældende følelse af at være i de bedste hænder.

Jeg er mere glad og positiv.

Jeg har været i stand til delvist at give slip på en byrde som et andet menneske har repræsenteret for mig, og det føles somom jeg kan trække vejret igen. Og når jeg falder tilbage i gamle mønstre kan jeg genkende at det er det som sker og har nu værktøjer til at lukke ned for alt “larmen” i mit hoved, og finde tilbage dertil hvor jeg gerne vil være.

Jeg havde ofte klaustrofobiske tanker, som jeg ikke har mere.

En begrænsning som vi også arbejdede med, var mit forhold til at køre bil. På den ene side elsker jeg friheden i det, og på den anden side oplevede jeg ofte en uforklarlig frygt i forbindelse med at køre. Det har jeg ikke haft siden.

Hypnoseterapien og forløbet hos Prue er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, a true life changer.

Jeg føler inderligt og oprigtigt at i hypnoseterapien findes løsningen og svaret på hvordan vi som mennesker kan finde tilbage til den rette vej, og leve et fuldt og rigt liv.

I forlængelse af hvor god en oplevelse jeg har haft, gav min mand og jeg min mands datter et forløb hos Prue på 4 sessioner. Og det opsummerer meget godt hvor tilfreds og lykkelig jeg er for at vores veje er mødtes.

Når man møder et menneske som gør det, de inderst inde føler er det eneste rigtige for dem at gøre, kommer alt fra hjertet. Og det er sådan jeg oplevede ethvert møde med Prue. Hun skaber et trygt og berigende rum for selvudvikling og giver en gave som rækker langt ud over den tid man tilbringer i selve hypnoseterapien. Jeg føler en ny tillid og tryghed i verden fordi jeg ved at jeg altid kan vende tilbage hvis jeg måtte få brug for det.

Så ja, jeg vil anbefale og anbefaler konstant Prue i visheden om, at gode ting skal vi dele med hinanden.

Det eneste jeg gerne ville have haft anderledes var, at den selvhypnose jeg fik med hjem for at lytte til mellem vores møder, skulle have været indtalt af Prue. Det giver god mening at den stemme man lytter til i behandlingerne, også er den stemme man lytter til på lydfilen.

Hypnose mod angst, depression og lavt selvværd

Ditte Højland, Administrerende direktør, 30 år
4 sessioner

Jeg ønskede hjælp til lavt selvværd, depression og angst.

Det jeg ønskede var at finde en mere bæredygtig måde at leve på, hvor jeg ikke blev ved med at havne i de samme negative tankemønstre.

Det har været tilbagevendende i hele mit voksenliv, men det har været meget svært at håndtere de seneste 2-3 måneder.

Jeg sluttede du behandling 05.10.2022.

Samtalerne inden hypnosesessionen var meget inspirerende og hjalp mig til at få en bedre forståelse af min egen proces. Jeg blev overrasket over at nogle indsigter som jeg ikke havde kunnet konkretisere på egen hånd, stod meget tydeligt frem i disse samtaler, og bundfældede sig på en helt anden måde. Jeg oplevede Prue som meget engageret og indlevende og samtalerne gav mig en følelse af at kunne lykkes med den forandring jeg søgte.

Oplevelsen af hypnosesessionerne var meget behagelig. Selv når negative følelser var i fokus, følte jeg mig trygt guidet igennem oplevelsen. Jeg havde nogle store aha-oplevelser, hvor problematikker jeg slet ikke havde anerkendt som særligt væsentligt, viste sig at være enormt betydningsfulde. Disse problematikker ville jeg ikke havet kunnet give den plads uden hypnosen, da det ville være for svært at komme bagom min overbevisning om årsagssammenhænge i mit liv.

Psykiske symptomer-

Jeg er blevet meget gladere og har fået en helt anden indre ro og styrke til at mærke efter hvad der er godt for mig. Jeg har fået meget lettere ved at acceptere mig selv.

Fysiske symptomer –

Jeg har fået mere energi og er blevet bedre til at mærke f.eks. sult og træthed, hvilket jeg havde svært ved at reagere på tidligere. Det betyder at mit blodsukker er meget mere stabilt og jeg sover bedre og mere om natten.

Tankemønstre –

Mine tankemønstre er helt forandrede. Jeg har ikke haft angstanfald overhovedet, hvilket jeg havde næsten dagligt inden forløbet. Jeg tænker meget mere kærligt om mig selv.

Adfærdsmønstre, handlemåder, vaner –

Jeg er blevet meget bedre til at handle hensigtsmæssigt på hvad min intuition fortæller mig. Jeg er blevet bedre til at sætte grænser.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en positiv effekt og ja, jeg er færdig behandlet for det du kom med!

Prue var både nærværende og inspirerende at tale med, og var god til at rykke ved min oplevelse af mig selv og mine problemer på en meget indsigtsfuld måde.

Der er ikke noget der kunne have været bedre eller du ønskede anderledes

Det var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og et højt serviceniveau.

Jeg vil helt bestemt anbefale Prue, det har jeg allerede gjort flere gange!

Hypnose mod angst, vrede, sorg og uro

Janne Dyg

Kære Prue

Jeg kom til dig med en meget tung rygsæk, fyldt med vrede, sorg, angst og uro.
Vi startede vores første møde den 7.6 og sluttede den 5.7.21 efter 4 samtaler.

Du har gjort mig til et helt menneske igen, med din store empati, omsorg og dygtighed. Du fik mig til at lære at være mig og ikke mindst at turde at være mig.

Det har forandret min hverdag, jeg ved nu hvordan jeg tackler min angst, og mit tankemønster bliver smukkere dag for dag. Min adfærd er blevet vendt til at jeg passer på mig selv.

Jeg kan tage mit skjold op når der er noget jeg ikke vil tage ind en uvurderlig hjælp..

Både samtalerne og hypnosen blev af dig gennemført med stor faglighed..

Jeg har kun rosende ord til dig Prue du er så menneskelig og faglig dygtig et stort 13 tal fra mig til dig….TAK

Kærlig hilsen
Janne Dyg

Hjælp mod angst, med et ønske om at kunne bedre håndtere sin hverdage og familie relationer

Betina, Social og Sundhedsassistent, 30 år
5 sessioner

Kære Prue

Selv TAK – det har været en fornøjelse, jeg er så taknemlig for din behandling!

Du er et skøn menneske at samarbejde med, du har gjort det nemt for mig. Tak!

Jeg har haft 4 sessioner hos Prue og efter 5 måneder en efter session.

Mit forløb ved Prue har forandret mit liv til kun det bedre. Jeg har i flere år fløjen ind og ud af depression og kæmpet med mange personlige problemer.

Prue har formået at få mit indre jeg tilbage, jeg føler mig igen hel. Jeg oplever en power og styrke som aldrig før. Jeg er blevet stålfast, sikker og tør igen stå ved min egen mening.

Jeg tror igen på at jeg er god nok!

Jeg har haft store problemer i mit liv, som jeg aldrig havde tænkt kunne blive løst – men Prue har formået at flytte alt smerte i sind og krop, jeg mærker aldrig til disse problemer længere.

Prue har hjulpet alt ubehag og angst ud af min krop. Jeg kan kun give de bedste og varmeste anbefalinger til Prue – alle burde give sig selv et forløb! Det kan kun give styrke, mod, og power til ens liv og til de udfordringer der kan opstår.

TAK!

Led af angst og panik

Anja Krabbe
4 sessioner

Kære Prue, Af hjertet tak for en fantastisk rejse de sidste 5 uger.
Jeg skriver denne hilsen til dig med glædeståre da jeg ikke tror der er nogen der nogensinde har givet mig så stor en gave, jeg ved ikke hvordan jeg skal takke nok.

Her er min lille udtalelse om forløbet.

Jeg kontaktede Prue i sommerferien om hjælp til mig.
Jeg kæmpede med angst, manglende selvværd, kunne ikke holde til mere var træt af at kæmpe og havde på en måde givet op indeni. Dog vidste jeg at jeg måske havde en chance ved hypnoseterapi! Min yngste datter har selv været i et forløb og det har givet hende så meget, plus alt hendes angst er væk og det er over et år siden hun gik ved Hypnoseterapi Vejle. Jeg måtte prøve og fik skrevet en maile og sendt den afsted. Jeg blev ringet op af Prue som fortalte mig at hun gerne ville hjælpe mig og vi aftalte de 4 gange jeg skulle komme.

Mit problem var som sagt angst og manglende tro på mig selv, som tit kom til udtryk igennem panikangst (svedige hænder, tør mund og en indre følelse af ikke at være go nok).
Jeg har i dag svært ved at huske hvordan jeg var for 5 uger siden, der er sket så meget positivt inde i mig og det er sådan en fantastisk følelse.

Jeg var usikker på da jeg startede hvem jeg var, var forvirret, var nervøs overfor om jeg nu gjorde noget forkert osv. Jeg er overrasket over hvor hurtigt jeg ændrede kurs og på mine 4 rejser er jeg for hver gang blevet overrasket over hvor meget det har fyldt i mit liv og hvor fantastisk det er at slippe af med og give slip på det.

Hypnoseterapien har lært mig om mit liv, hvad jeg har manglet og hvor jeg skulle finde mig selv, min styrke, ro, glæde, vilje til at finde løven og få den ud i lyset.

Prue har vist mig vejen og hun er utrolig dygtig og jeg er dybt imponeret over det hun har gjort for mig. Jeg gir Prue 10 ud af 10.
Vil savne dig Prue og tak for din støtte, du har vist mig vejen mod det jeg ikke kunne finde.

Jeg føler mig fri nu, lettet, glad, klar til at arbejde videre og blive ved med at styrke mig selv, nu ved jeg vejen.

Kæmpe kram fra mig

Hypnose mod frygt for at ikke være god nok eller gøre det godt nok

Amalie Buhl, 23år
5 sessioner

Kæreste Prue

Du er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt. Så kompetent, så formidlende, så engageret, så autentisk, så levende. Dybt fascinerende. Der stod du… Ikke længe tog det mig at spotte dit varme smil og smittende latter, din omsorgsfulde og kærlige udstråling og dit oprigtige nærvær. Ikke længe tog det mig at finde roen i maven til at lukke dig ind og lade dig komme helt tæt på… Det føltes trygt, det føltes tillidsfuldt.

Jeg kom til dig Prue fordi jeg følte mig magtesløs, ulykkelig, utilstrækkelig og ekstremt bange for ikke at gøre det godt nok. Magtesløs og ulykkelig som følge af, at jeg ikke skulle læse medicin, som jeg hele mit liv har jagtet, koste hvad det ville. Pludselig sagde kroppen fra, fuldstændig fra. Jeg mærkede identitetskrisen. Ulideligt. Følelsen af utilstrækkelighed og frygten for ikke at gøre det godt nok på mit nye studie. Hvis ikke jeg evner at blive læge, så skal jeg i det mindste blive en anerkendt, dedikeret og dygtig sygeplejerske, for hvis ikke jeg kan blot dét, hvad kan jeg så? Jeg følte mig som en fiasko, jeg famlede i blinde og jeg pressede mig selv til det yderste. Min krop bombarderede mig med faresignaler, men jeg var besat af tanken om at bevise, at jeg var dygtig, så samtlige pensumsider skulle selvfølgelig læses. Min perfektionisme åd mig op, men jeg havde jo intet valg. Jeg måtte bide tænderne sammen.

Nu kommunikerer jeg i datid, som om det hele er et overstået kapitel. Det er det ikke, jeg synes stadig det er svært, men jeg er i en aktiv proces med lyst til og mod på endnu mere forandring og dér har jeg aldrig været før. Tidligt i forløbet mærkede jeg en – for mig afgørende – forandring i forhold til mit hidtidige, uhensigtsmæssige snæversynet perspektiv ved angår karriere og succes. Med øje for at lære sig selv at kende, fik du mig til at opdage de 99 andre veje og psykisk mærkede jeg en ny og fremmed accept af og glæde ved, at nye døre åbnede sig for mig. Det føltes ubeskriveligt rart, trygt og gav mig en unik følelse af ro inde i. Dit budskab om, at jeg ikke må stemple mit ”mislykkede” forsøg på medicinstudiet som en fiasko, men i stedet skal tolke det som en positiv erfaring, jeg blot kan afvise som den rette vej mod lykke og velvære for mig, har ramt noget inde i mig. Det er et budskab, som er blevet til en del af mit mindset og en del af mine mestringsstrategier, når jeg bliver konfronteret med mine katte-triggers. Helt lavpraktisk har jeg flere gange bemærket, hvordan jeg i skolen pludselig – både fysisk og psykisk – giver mig selv lov til at overgive mig fuldstændigt til et spændende emne. Jeg overdynges af passionerede og lykkelige følelser, der næsten ikke kan vente med at blive en udklækket sygeplejerske. Denne forløsende følelse er med til at skabe mit velvære.

Du har gjort mig i stand til at tale mit nye sprog, du har givet mig redskaber til at kunne rumme og udforske nye tanker og overvejelser, evner til at udvide mit perspektiv og mod til at lukke nye ting ind. Tænk at jeg er blevet vinder af dén unikke gave. Med øvelse tror jeg på, at jeg en dag nok skal lykkes med at blive ’ubevidst kompetent’. Det hele starter jo med tankerne, som  Dr. Joe Dispenza beskriver det. Nye tanker leder til nye beslutninger, og nye beslutninger skaber ny adfærd, ny adfærd fører til nye oplevelser, og nye oplevelser skaber nye følelser.

Og det er netop følelserne, som styrer vores liv og bliver vores realitet. Som du selv beskriver det for mig: Det indre skaber det ydre. Du har givet mig betingelserne for, at jeg kan skabe et hensigtsmæssigt indre.

Jeg har vundet meget. Ikke mindst har jeg vundet troen på, at jeg kan skabe min egen vej så længe, at jeg lærer mig selv at kende og tør være mig selv tro. Af hjertet tak for det.

Jeg vil gerne takke det problem, som var årsagen til, at jeg opsøgte dig. For foruden dét problem var denne løsning og min forandring aldrig sket. Du har netop lært mig, at ”problemer SKABER løsninger” – så tak for det!

De varmeste, kærligste og dybt taknemmelige hilsner.