Hypnose mod Dårlige vaner

Hjælp til at stoppe dårlige vaner

Hildur Edelberg - Silkeborg

Kære Prue

 Jeg vil gerne takke dig for rigtig god behandling. Jeg har fået meget ud af mit forløb ved dig. 

Jeg har overholdt mine 3 måneder uden alkohol, med ikke at spise efter kl 19 og haft det rigtig fint med begge dele. Og det allerbedste – at kunne sætte et mål og overholde det.

Det har også været fantastisk at vågne op uden negative tanker. 

Jeg får dyrket motion 

Jeg får prioriteret mig selv eks. Er jeg lige nu på et uddannelsesforløb – og jeg holdt fast, selvom jeg faktisk har for travlt.

Og så har jeg tabt mig. 3,5 kg. Det er ikke så meget, men det går stille og roligt i den rigtige retning og jeg er rigtig godt tilfreds

Så tusind tak til dig

Hildur

Søgte hjælp til at slippe fortiden og alkohol

Kvinde - Nordjylland
4 sessioner

Min primære motivation var at stoppe mit daglige glas vin , som jeg var “hæftet til” og også rygningen om aftenen. I løbet af halvanden måned , hvor jeg ventede på at møde dig, blev min liste udvidet, da jeg troede, at mange ting ville være rart at slippe af med: barndomsproblemer vedrørende mine forældre, smerter i kroppen, behov for at øge mine positive tanker og livssyn og tabe mig lidt.

Hvordan har du oplevet dine forandringer?

 • Jeg formåede at styre trangen til mit aftenglas vin efter den anden nat, hvilket jeg ikke kunne gøre før og over en måned senere, jeg tænker ikke så meget over det og det er blevet det nye mig og jeg er super glad med det. Det er nok mere det faktum, at jeg kan styre min impuls, hvilket er fantastisk.
 • Jeg tager ikke bevidstløs snack længere, og jeg er meget mere opmærksom på det.
 • Jeg lader ikke så meget negativitet komme ind i mit hoved på grund af sår i fortiden, og jeg opmuntrer min hjerne til at erstatte det negative billede med positive for at nulstille min hjerne til en ny fortid. Det bliver ikke snydt så let, men vi arbejder på det, og jeg giver ikke op . Langsom men stabil fremgang.
 • Jeg har været mere rolig og fattet og reflekteret mere over mig selv. Jeg ser fremad, mindre tilbage


Overraskede noget dig?

 • Troen på, at min mor var kernen i min manglende tilknytning.
 • At jeg talte meget under hypnose og kunne komme med gode begrundelser for, hvordan jeg havde det
 • Det faktum, at jeg ikke var bedst tilfreds med “den anden mig “: i begyndelsen troede jeg ikke, at jeg kunne få det til at ske og tale med den anden mig, før jeg begyndte at græde og dine forklaringer og resultater af, hvorfor den anden mig beskyttede mig, det var faktisk meget befriende.
 • At kunne forestille mig mig selv som en baby og klarheden i det, og hvor følelsesladet det var.
 • Mængden af følelser jeg var fyldt med og gav slip under sessionen. Jeg græder generelt ikke – 3 eller 4 gange om året – men jeg har grædt nok resten af mit liv hos dig . Det indikerede alle de rå følelser, der ikke kunne vente med at dukke op og blive taget hånd om.
 • Meget kommunikation i starten og mange forklaringer. Til tider var mit sind lidt overbelastet. Jeg tror, du deler din passion, og du vil give så meget tilbage som muligt, jeg tog bestemt meget med hjem, og jeg efterforsker meget det du sagde. Jeg følte ikke, at jeg havde en chance for at absorbere det hele og bearbejde det, da der var så meget. Måske tilpasser du dine teknikker alt efter , hvem du har foran dig og forstår at forklare tingene derefter. . Jeg synes ikke desto mindre, det var fascinerende.
 • Jeg troede, at det ville være nemmere at stoppe med at ryge end at stoppe med at drikke. Men åbenbart ikke. Det var en stor overraskelse. Eller måske er jeg ikke klar, men jeg følte mig virkelig klar.


Behandlingen var fantastisk! Meget intens, fantastisk oplevelse, passioneret og du gav mig masser af tid. Jeg kunne hele tiden mærke, at dit mål frem for alt andet er at hjælpe folk med at finde en ny vej og finde fred og harmoni i deres sjæl. Du vibrerer af god og positiv energi, og du er det bedste eksempel på, at vi alle kan få det, du har.

Jeg anbefaler dig. Alt kørte perfekt. Hypnoterapien virkede. Denne oplevelse havde en dyb indvirkning på mig – Prue fik mig til at forstå meget om fortiden, nutiden og fremtiden og gav mig en masse tips, og jeg er meget taknemmelig for dette. Hun gik ud af vejen for at hjælpe mig med min lange indkøbsliste.

Jeg bruger meditation til hverdag eller hypnose med nogle apps. Jeg ser meget frem til det, og det hjælper mig. Det er en fantastisk rejse forude, som jeg ser frem til. Tak for al den tid du har givet mig og dit store hjerte.

Langtids negle bideriet er helt stoppet

Lasse Lund
1 session

Hej Prue.

Jeg vil gerne starte med at sige tusind tak for et par rigtig gode timer sammen (1 session).

Ud over neglebider problemet så fik jeg rigtig meget ud af vores gode snak og har ærligt kunne mærke en forskel i min dagligdag efterfølgende.

Negle bideriet er helt stoppet og jeg har aldrig haft så fint og helt almindelig negle i 20 år 🙂 Jeg er ærlig talt stolt af mig selv og meget taknemmelig for din hjælp.

Jeg skriver en anmeldes på siden og har allerede anbefalet dig til en kollega 🙂

Endnu en gang tusind tak for hjælpen, glædelig jul og rigtig godt nytår 🙂

Med venlig hilsen

Lasse Lund

Døjede med sukkerafhængighed

Jette S. Nielsen - Billund
4 sessioner

Kære Prue,

Her er nogle svar til de spørgsmål jeg har taget stilling til:

Jeg kom til hypnose med det formål, at få min sukkertrang i kontrol. Jeg havde tænkt, at jeg nok var et menneske der meget nemt bliver ”addicted” til ting, der skal forsøde mit liv.

Jeg startede med at ryge cigaretter da jeg var ca. 12 år, og fra jeg var 35 år har jeg drukket alt for meget. Jeg havde ikke styr på det. Jeg røg og drak også selvom jeg ikke havde lyst.  Alkoholen var nok det værste. Jeg kunne sidde på arbejde og tænke: i dag kører jeg lige hjem fra arbejde, ikke noget med at købe en flaske rødvin. MEN når jeg så sad der i bilen på vej hjem, kunne jeg slet ikke styrer mig selv. Så vinen blev købt og drukket på rekordtid så jeg kunne falde i søvn på sofaen.

Da jeg efter 23 år i USA flyttede hjem til Billund, stoppede jeg med at ryge og drikke. Det gik supernemt, men jeg havde erstattet mine cigaretter og vin med: slik, kager, chokolade.

Nu kunne jeg heller ikke styrer det forbrug. Jeg kunne ligge i sengen og tænke: du står ikke op og æder, du står ikke op. MEN til sidst stod jeg op og åd alt muligt skørt, for at få mine tanker til at stoppe.

Så problemet var: jeg havde det elendigt indeni og forsøgte at glemme det ved hjælp af cigaretter, vin eller slik.  Jeg ville bare sove det hele væk.

I vågen tilstand var jeg ikke tilstede i Nuet. Jeg havde hele tiden tanker og fantasier om et helt andet liv end mit eget. Sådan tror jeg altid jeg har haft det, at jeg digtede et bedre liv end det jeg havde.

Hvordan du har mærket din forandring (fysisk og psykisk) – adfærd, vaner, mindset, følelser

Jeg mærkede det den første gang jeg var i hypnose. Efter den session har jeg ikke haft tanker der hele tiden handler om slik, kager, chokolade. Jeg kan handle ind eller se på at andre spiser sukker, men det er på en måde som om jeg ikke ser det. Det har ingen appel for mig. Der er ikke en alarm klokke der går i gang, slik slik slik, jeg skal spise det. Jeg ser det ikke.

Jeg har heller ikke tanker der hele tiden laver fantasier om mig og et andet liv. Jeg er til stede lige nu i mit eget liv. Jeg kan se TV og ikke falde i staver. Jeg kan lytte til kærlighedssange uden at jeg tuder.

Jeg er glad når jeg vågner, jeg er glad når jeg går træt i seng, jeg smiler hele tiden. Både inden i og udenpå.

Jeg gentager mit mantra 1000 vis af gange igennem dagen. Hvis jeg starter en fantasi, kan jeg stoppe den, ved at sige: du er lige her lige nu.

Hvordan oplevede du vores sessioner – både samtalerne og hypnosis

Jeg syntes det har været sådan en kæmpe oplevelse for mig. Det virkede, der blev sat ord på det der gjorde ondt. Jeg er så taknemmelig for at jeg mødte dig Prue. Jeg fik taget afsked med alt det gamle lort, som mine forældre havde bildt mig ind. Den første hypnose var nok den der var dybest. Alle 3 hypnoser var dog nødvendige, der dukker jo hele tiden nye indtryk op, hvor jeg kan se de sidste hypnoser, arbejder inden i mig.

Jeg kan f.eks have mine forældre på besøg, uden at jeg er helt oprevet og føler trang til at drikke mig fuld eller spise slik når de er gået. Nu er jeg løven, der ikke sluger altid råt. De kommer ikke ind under huden på mig.  Nu er de blot mennesker, som jeg snakker lidt med.

Det der overrasket er:

At jeg ikke kan se slik, kage og andet usundt

At jeg virkelig er til stede lige nu og her.

At jeg VED jeg er god. At jeg er den bedste til at være mig. Jeg behøver ikke forestille eller prøve, at væren en anden end mig selv. Jeg er god som den jeg er.

At jeg ikke sidder og bliver så tårevældet, når der spilles kærlighedssange.

At jeg ikke bruger min tid på fantasier.

Som en konklusion om dig som terapeut og din behandling kan jeg kun sige at det virkede. Det var så rart at komme af med alt det gamle lort jeg har slæbt rundt på i alt for mange år.

Prue, du kom virkelig tæt på, det var så trygt og nemt at fortælle dig om mit liv. Du var hele tiden 100% sammen med mig, din latter dit dejlige smil, det var så smittende dejligt at være sammen med dig. Din udstråling, varme, venlighed, kærlighed og din ægte begejstring for mine fremskridt.

Jeg vil jeg gerne anbefale dig, jeg kan kun siger det nok er det bedste jeg nogen side har prøvet.

Du må gerne dele, jeg kan kun varmt anbefale dig og hypnose.

De varmeste og kærligste hilsner

Løven Jette

Selvtillid, relationer og at vende den dårlige vane om negative tanker

Anne Sofie
4 sessioner

Hej Prue 

Jeg sender dig her et par ord tilbage som reflektion på det forløb jeg havde hos dig. 

Da jeg kom hos dig var jeg meget nysgerrig på hvad hypnoseterapi og hvad det ville kunne gøre for mig. 

Min oplevelse har været at det har været et meget intens forløb og der har været meget at skulle fordøje og tage ind på kort tid. 

Ideen med at arbejde med underbevidstheden og de ting der måtte være lagret i kroppen synes jeg er rigtig spændende og interessant. 

Det jeg primært tager med mig fra sessionerne er det at tænke på hvornår det er katten eller løven, som får lov at tale. Jeg kan mærke at det er en lang proces at ændre den indre dialog, men det at være blevet bevidst om det, er første skridt på at skabe en forandring. 

Jeg tænker også mere på hvornår tankerne tager over og bevidstheden om at kunne beslutte hvornår jeg vil stoppe tankestrømmen. 

Jeg har fået en tro på at det jeg vil have her i livet kan jeg få ved at tro på det, være målrettet omkring det, tænke på det med positive tanker og mærke hvordan det vil være.

Jeg er også blevet bevidst om at arbejde på at være mere i nuet og ikke hele tiden tænke på fremtiden for herved frarøver jeg mig muligheden for at nyde det jeg har lige nu. 

Tak for et godt forløb.

De bedste hilsner fra Anne Sofie 

Hjælp til at slippe af med søvnløshed jeg har haft i 12 år

Mie - Odder
3 sessioner

Det jeg ønskede var at jeg vil gerne have en hel nattesøvn hver nat.

Jeg har haft søvnløshed i 12 år.

Samtalerne inden selve hypnosen var lidt for informativ, svært at huske det.

Hypnosesessionerne var trygt og behageligt. Det var simpelt og uden ’hokus pokus’.

Psykiske symptomer – Ja, mere tro på mig selv

Fysiske symptomer – Ja, mere udhvilet

Tankemønstre- Ja, jeg tænker: ’Jeg kan godt’ og ikke ’Jeg kan ikke sove’

Adfærdsmønstre, handlemåder og vaner- Jeg har ikke så mange ting jeg skal gøre i løbet af dagen for at jeg kunne sove om natten.

Det er svært at forklar hvad der ’sker’ i hypnosen, for der ’sker’ jo ikke noget dramatisk. Egentlig en stille og rolig snak.
Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en positiv effekt da jeg sover nu, fordi jeg selv styrer mine tanker. Jeg er færdig behandlet.

Det der overrasket var at det var så nemt.

Prue er immødkommende, forstående, energifyldt; jeg følte mig godt tilpas.

Samtalen inden hypnose måtte gerne være lidt kortere, hvis jeg skulle ønske noget anderledes.

Der var helt klart en professionel og kompetent tilgang til behandlingen. Alt var godt.

Jeg vil bestemt anbefale Prue Bach og huset til andre.

Holdbart rygestop med hypnose

Kalle Nielsen - Vejle
1 session

Kære Prue

Det er i dag 492 dage siden jeg er stoppet med at ryge og det er helt klart takket været din hjælp.

Tusind tak for hjælpen.

Jeg er stadigvæk imponeret over din professionelle tilgang til opgaven og din dejlige beroligende måde, at hjælpe mig på rette vej. Hypnoseterapi kan hjælpe så mange mennesker med forskellige udfordringer.

Kan på det varmeste anbefale dig og dine kompetencer.

Tak for dig.

Kh Kalle

Hypnose mod en stor sukkertrang som jeg har haft i mange år

Theepha Krishna, Konsulent, 31 år - Herning
4 sessioner

Jeg har i mange år haft en stor sukkertrang. Jeg ønskede at have styr på min sukkertrang som jeg har haft siden jeg var barn.

Jeg havde ingen forventninger, da jeg ikke har hørt nogle prøve det. Jeg læste bare på nettet, og tænkte det kunne være spændende at prøve. Jeg er nemlig også uddannet kostvejleder, så jeg havde styr på kosten og dyrker motion tit. Men der var stadig noget psykisk, der gjorde at jeg spiste en masse sukker om aftenen.

Jeg er MEGET overrasket over hvor positivt det har været. Efter 1 session havde Prue gjort et eller andet, så der hele tiden var en blokade mellem min tanke om sukker og sukkeren. Jeg tænkte slet ikke på sukker og når folk spurgte, sagde jeg automatisk ’’nej tak’’. Flere og flere sagde til mig, at det var vildt hvordan jeg var stoppet med at snacke. Så allerede efter første session havde Prue ramt noget, som gjorde at jeg ingen sukkertrang havde. Allerede ved første session følte jeg en tryghed ved Prue. Prue var så rolig og rigtig god til at forklare tingene på et sprog, så man kunne forstå det og endda føle det!

 Session 2 var mere dyb. Her fik hun fat i årsagen til min sukkertrang. Denne årsag gjorde, at jeg valgte session 3 og 4. Jeg er så glad for jeg valgte session 3 og 4, da det har gjort at jeg har fået lukket noget fra min barndom, som har forstyrret mig i mange år. Jeg vil derfor altid anbefale folk, at de tager alle 4 sessioner, især hvis man finder ud af i session 2 hvorfor man har gået med denne sukkertrang.

Jeg har stadig en følelse i dag, hvor jeg er TAKNEMMELIG for at have mødt Prue. Jeg prøver hverdag og huske alle de positive ting hun har lært mig.

Psykiske symptomer-
Psykisk har hun helbredt mig 100 %, hvis man kan sige det sådan. Jeg havde så mange negative tanker i min hverdag, som fyldte meget. Jeg har faktisk ingen negative tanker, og hvis folk er negative er jeg god til at sige, at mit liv er for kort til negative tanker.

Fysiske symptomer –
Jeg er meget mere frisk og aktiv. Jeg nyder meget mere min træning og mine gå ture er guld værd og ikke bare noget jeg skal have overstået. Jeg er mere aktiv med mit barn også.

Tankemønstre –
Jeg har kun positive tanker, og ingen negative. Jeg er god til at glemme det negative og vende det til noget positivt og være taknemmelig for det liv jeg har.

Årsagen til problemet vil jeg gerne holde privat. Men det er fra min barndom og med nogle forældre der har arbejdet rigtig meget. Det var rart og afslappet og være i hypnose. Prue har hjulpet mig med at stoppe op, og faktiske leve livet nu – så jeg skal ikke arbejde så meget som mine forældre gjorde, jeg vil hellere leve livet nu, ved at være der for mit barn og se ham vokse op også er jeg stoppet med at arbejde om aftenen og kun når han er i dagpleje.

JA JAJA, uden tvivl, har hypnosebehandlingerne og samtalerne virket og haft en positiv effek. Jeg har gået til psykolog, og det her er meget bedre og mere brugbart. Hypnose kan man bruge i sit liv lige nu og her, også resten af livet.

Jeg føler mig helt sikkert færdig behandlet. Jeg har opnået en positiv forandring, som jeg aldrig havde troet skulle ske. Jeg er hverdag taknemmelig for at have mødt Prue.

Prue har gjort alt godt. Hun er så rolig, nærværende, positiv og bare rar. En person man virkelig tør at åbne sig op for. Jeg kunne godt lide, at hun havde skrevet noter, så hun kunne huske ALT hvad jeg havde sagt, det viser virkelig at hun brænder for sit arbejde.

Der er intet der kunne have været bedre eller som jeg ønskede anderledes.

Der var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen. Prue havde styr på det. Hun læste ikke op af noget eller ligne. Hun var god til at komme med brugbar eksempler, som gav mening i forhold til det sted jeg var i livet og det som jeg skulle ændre på. Serviceniveau var højt.

Jeg vil anbefale Prue Bach og hynoseterapi til andre. Jeg giver Prue Bach de varmeste anbefalinger og huset er heldig at have hende. Jeg savner faktisk mine samtaler med Prue, for jeg følte at jeg for hver session fløj højere og højere. Men lige nu, er jeg endt et sted hvor jeg kan se HELE mit liv forandre sig til en masse positivt. Sukkertrangen er væk, jeg har et normalt forhold til sukker nu – JEG HAR DET GODT

Søgte hjælp til at afvænne dårlige vane med at bide sig selv i kinden

Julie - Århus
3 sessioner

’Jeg har en grim vane med at bide mig i indersiden af kinderne og i mine læber. De sidste par år er det blevet rigtig slemt, og jeg gør det nu mange gange i løbet af en dag. Jeg forsøger at lade være, men det sker helt ubevidst. Det er værste når jeg bruger mit hoved til arbejde.’

Hej Prue

Jeg håber, du har haft en god weekend.

Det er simpelthen gået så godt for mig efter vores seneste session – også på arbejdet

Derfor tænkte jeg, om vi måske kunne udskyde den fjerde session lidt, så jeg lige kan se, hvordan det går og få en bedre fornemmelse af, hvad vi evt. vil skulle arbejde videre med? 

Tusind tak for din hjælp indtil videre – det har virkelig gjort en forskel!

Med venlig hilsen

Julie

Ønske om at slippe sukkertrangen og tabe sig

Anonym, Marketing, 51 år
4 sessioner

Jeg har i mange år vejet for meget og arbejdet for meget og været virkelig dårlig til at yde egenomsorg. Jeg har spist for meget mad og alt for meget slik. Og haft perioder hvor jeg enten var aktiv ift. træning og andre perioder hvor jeg var helt inaktiv. Så overordnet var mit ønske at slippe sukkertrangen og deraf forhåbentlig tabe mig. Men jeg havde også et ønske om at arbejde med de mønstre og overbevisninger som var grunden til at jeg saboterede det jeg ønskede mig.

Jeg ønskede mig, at jeg kunne stoppe med at spise slik og søde sager. At jeg kunne leve en mere aktiv livsstil, hvor jeg var bedre til at yde egenomsorg og at jeg kunne arbejde mindre. At det blev mig der havde kontrollen og ikke omvendt. Jeg ville gerne have et liv med mere energi og en mere aktiv livsstil.

Samtalerne inden hypnosen var virkelig værdifulde. Prue er virkelig god til at se hele dig og så dygtig til at spørge ind til de rigtige ting og finde ind til kernen af det der skal arbejdes med. Man får mange aha oplevelser undervejs.

Det er er svært at beskrive hypnose. Det er som om man er helt vågen og bevidst og ved hvad man siger, men alligevel siger man nogle gange noget man ikke havde forventet. Og de ting der bliver sagt af Prue går på mystisk vis ind i underbevidstheden og kan på ganske få sessioner ændre nogle mønstre og tanker man har gået med i årevis og ikke selv kunnet gøre noget ved. Det virker😊

Jeg har helt klart mærket en kæmpe forandring! Jeg har fået mere ro indeni. Det er som om jeg endelig står ved mig selv og anerkender mig selv – hele mig. Accepterer at jeg indeholder både de positive sider og skyggesiderne. Og omfavner det. Jeg tænker mere positivt. Jeg er også mere opmærksom på at tænke positive tanker og stoppe mig selv hvis jeg får for meget tankemylder.

Jeg er blevet en smule mere aktiv end før. Min konstante sliktrang er helt forsvundet. Trangen stoppede efter 3 session og er ikke kommet retur endnu. Jeg har siden sidste session spist kage og is ved 3 lejligheder som var i sociale sammenhænge. Jeg var spændt på om det ville give tilbagefald, men det gjorde det ikke. Jeg kan styre trangen og godt spise noget hvis jeg har lyst når jeg er social, men når jeg er hjemme oplever jeg at selvom jeg kan have lyst til en treat så har jeg slet ikke lyst til slik. Så finder jeg på en alternativ løsning. Jeg har en pose guldkarameller liggende som har ligget i skabet i flere uger. Det ville aldrig være sket førhen. Det er en meget mærkelig men virkelig fantastisk følelse. I SÅ mange år har jeg været vant til at have lyst til slik hver eneste dag, ikke kunne gå forbi slikhylden i supermarkedet uden at købe noget, altid have noget i mine skabe.Så det er virkelig dejligt at føle jeg har fået kontrollen tilbage.

Der er ingen tvivl om at hypnosebehandlingerne har virket! Som sagt er min sukkertrang fuldstændig forsvundet. Og jeg har samtidig fået løst nogle af de bagvedliggende issues som var skyld i at jeg spiste alt for meget sukker. Jeg føler mig færdigbehandlet for de ting jeg kom med. Og det giver også en ro, at jeg nu ved, at hvis jeg opdager andre uhensigtsmæssige mønstre så ved jeg hvor jeg kan finde hjælp til at løse det.

Prue er fantastisk 😊 Både som behandler og menneske. Hun er selvfølgelig professionel og kompetent, men også virkelig nærværende, autentisk og med god energi. Hun er god til at se dig – hele dig og få stillet de rigtige spørgsmål. Og det gør hende så skarp på at finde ind til den præcise problemstilling der skal arbejdes med i dagens session. Hun har en tilgang der kombinerer det videnskabelige og det spirituelle, som for mig gør at hun er virkelig inspirerende og motiverende i hendes måde at arbejde på. Jeg har fået løst de ting jeg kom for via hypnosen, men har også fået tips til redskaber og inspiration, som man selv kan arbejde med for at styrke sin personlige udvikling uden for sessionerne. I mit tilfælde fx indenfor områder som meditation, mindset og manifestation.

Jeg har allerede anbefalet både Prue og huset til andre. Det virker 😊 

Søgte hypnose til at afhjælpe sukkertrang for at tabe sig

Mand , 43 år - Vejle
2 sessioner

Afhjælpe sukkertrang for at tab mig som jeg har haft som et problem siden barndommen.  

Samtalerne inden hypnosen var grundig og positiv og hypnosessionerne ramte plet og var stærke.

Jeg tabt 7kg på ca 1 måned, ændrede mine tankemønstre til mere positiv, hvor jeg kigger op og er mere kontaktbar. Jeg spiser sundere, og styrer nemmere udenom det, der ikke er godt for mig. En stor bonus er, at jeg føler, at jeg har fået hjælp til at ændre mit mindset, så jeg meget hurtigere får lukket ned for dårlige tanker. Det er nemmere for mig at holde fokus på, hvad der er godt for mig. 

Årsagen til problemet var gamle vaner.

Hypnose oplevelserne var nemt at forholde mig til da Prue skabte en tryg atmosfære under hypnosen. Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en overraskende godt effekt. Prue var god til at få mig til at se nye veje. Jeg føler mig færdig behandlede. 

Det overrasket mig at man ud fra et par samtaler kan ændre en gammel vane fra den ene dag til den anden.

Prue var dygtig og nærværende. Det er ikke noget der kunne har været bedre. Der var en meget professionel og kompetent tilgang til behandlingen hvor serviceniveau var helt perfekt. Jeg vil anbefale Prue Bach.

Tak for hjælpen.

Ønskede at få et bedre forhold til slik og søde sager

Jeanette

Hej Prue

Tusind tak for sidst og for dine mails.

Jeg har fået downloaded 6 phases 🙂

Ja det er så i skrivende stund 35 timer siden jeg sidst spiste slik og tilsvarende 🙂

Det er en del år siden jeg har holdt mig 35 timer helt fra søde sager- når jeg tæller mørk chokolade med.

Jeg tænker på søde sager – men kan holde mig fra dem.

Jeg har efter vore to sidste gange nu her i januar fået en helt ny indsigt og forståelse. Tak 🙂

Og de videoer du har sendt mig – har netop set den med Esther og Dr Joe Dispenza og den med forklaringen  – de udbygger forståelsen yderligere.

Jeg sidder igen og tænker at der er en god kemi og forståelse imellem os  – og det betyder så meget for at jeg tager det ind – for forståelsen ind.

Jeg er vild med din energi og dit engagement – også selvom det betyder du nogle gange snakker hurtigt 🙂

Jeg er rigtig glad over at du finder tid til at sende de forskellige ting efter vor sessioner.

Lige netop Louise Hay har jeg været omkring i rigtigt mange år – on/off. Har set den film hvor hun arbejder med HIV smittede. Hun har noget af det jeg selv gerne vil udstråle  og være energimæssigt.

Esther/Abraham lyttede jeg rigtig meget til for en del år siden – og de dukker op løbende.

Tak for denne gange 🙂

 

De bedste hilsner

Jeanette

Få styr på sukkertrangen

Lone

Kære Prue,

Nå nu er der gået lidt tid og jeg vil gerne starte med at sige TAK Både for det fantastiske forløb vi havde og fordi jeg virkelig har mærket resultat. Det er SÅ fantastisk.

Generelt kan jeg fortælle dig at min sukkertrang er HELT væk. Jeg har siden vi sås sidst slet ikke spist slik. Jeg har i sociale sammenhænge spist is et par gange, men det har ikke fået mig til at falde tilbage i gamle mønstre. Jeg kan ikke huske om jeg nogensinde har haft det sådan. Jeg har bare ikke trangen eller lysten. Ikke fordi jeg siger jeg ikke må. Så det håber jeg selvfølgelig holder resten af mit liv:-)

Synes også der er mere ro på indeni og jeg er blevet bedre til at mærke efter hvad jeg vil og få sagt til og fra – altså være LØVEN:-) Der er stadig lidt vej endnu, men det er meget bedre end det nogensinde har været.

Om jeg kan styre det der med ikke at arbejde for meget ved jeg ikke, da jeg ikke er startet endnu. Men tænker at jeg jo har dig i baghånden, hvis der bliver brug for det

Så igen tusinde tak for et fantastisk samarbejde. Og TAK fordi du hjalp mig med at fjerne min evige sukkertrang. Jeg er SÅ taknemlig.

Ha’ en fantastisk weekend,

Lone

Hypnose mod sukkerafhængighed og det at slippe traumer

Jeanette Therkildsen - Kolding
4 sessioner

Jeg var i et forløb hos Prue over 4 gange.
Ville gerne af med min store sukkerafhængighed – som jeg har haft siden de helt tidlige teenage år og dermed også gerne af med nogle kg. 

Det lykkedes virkelig i samarbejde med Prue, at få en anden vinkel på sukker – forståelse af hvorfor og en helt NY INDRE forståelse af at det på ingen måde gavner mig. Forståelsen af at ved at slippe det kan jeg få endnu mere ud af livet

Nu her 14 dage efter afsluttet forløb kan jeg konstatere, at jeg stort set ikke har haft abstinenser, og min lyst til madvarer er ændret i en væsentlig sundere retning, hvilket betyder at jeg allerede har tabt mig.

Under de 4 gange fik vi virkelig effektivt ryddet op i de traumer fra hele mit liv som lå bag.

Prue har en fantastisk udstråling og er fuld af positiv energi. Hun er skarpt opfattende og hurtig, i en fin kombination med stor indføling. Samtidig formår hun at skabe trygge rammer.

Jeg er imponeret over Prues kompetencer og kan i høj grad anbefale hende