Nyd et godt liv

At have det godt er velvære, og det sætter os på frekvensen af overflod!

At have det godt er velvære!

Mit mål og mission med ‘Feel Good Living’ og YouTube-kanalen, er at hjælpe mig selv og andre forbedre vores individuelle vibrationsfrekvens, så vi kan fly højt.  Begrebet, ‘Vibrational Currency’ er nøglen. Udover terapi eller succesoptimising ved brug af hypnoterapi inklusiv ‘Quantum Hypnosis’ metoden nævnte allerede på hjemmesiden, kan disse opnås ved en praksis der er med til at hold vores vibration høj JÆVNLIGT. Vores naturlige tilstand er at have det godt og nyde velvære. Desværre tegner evidens et andet virkelighed for de fleste voksne i verden. Glæde og velvære er lig med styrke. Dr. David Hawkins antyder i sin forskningsbog ‘Power vs Force’, at 87% af menneskeheden vibrerer på en frekvens, der svækker dem! Så på en større skala handler ’Feel Good Living’ missionen om at bidrage til at løfte menneskehedens kollektiv energi og vibration op, én person ad gangen.

Disse praksis gøre at vi kan leve med en kraft og styrke i lethed (føle sig i leve) i stedet for at forcere ting og dermed være svag i en kamp (føle sig i overlevelse). Vores måde at være på (kat eller løve), påvirker vores liv markant. Det påvirker ikke kun vores egen umiddelbare indflydelsessfære, men som krusninger i vandet påvirker den dem omkring os og bestemmer, hvor godt livet kan være.

Følg Feel Good Living på Youtube

Forenklet på mit sprog - hvor meget 'løve' kan jeg være i dag?

Hvad betyder det? Det involverer selvregulering, som er mental og følelsesmæssig kontrol af en selv, hvor vi bevidst vælger og derved skaber en positiv tilstand af mindset med tanker, der føles gode . Det er det, jeg kalder ‘Løve’. Det har en positiv indflydelse på vores egen personlige vibrationssignatur til vores omgivelser. Vi har hver vores egen individuelle ‘energifyldte’ signatur ligesom vores unikke fingeraftryk, selvom det er i konstant forandring afhængigt af kvaliteten/naturen af vores tanker og følelser.

Vores daglige praksis og måde at være på har en kumulativ effekt på vores resultater såvel som på vores NU-tilstand, og vores NU-MINDSET er alt. Vores VIBRATIONSPUNKT tiltrækker os via TILTRÆKNINGSLOVEN hvad der matcher den vibrationsfrekvens. Jo mere vi vibrerer på en frekvens af tilfredshed eller kærlighed og derover og opnår dette konsekvent ved at gøre det til en vane, jo mere af det ‘gode liv’ kan komme til os! Hvilken genial model – vi har hver især magten til at kontrollere vores oplevelser ved at kontrollere vores vibrationstilstand. Godt tiltrækker godt!

Kvaliteten af vores tanker og følelser bestemmer kvaliteten af vores oplevelser.

Når vi først ved det, holder vi op med at prøve at kontrollere det ydre miljø inklusive andre mennesker, og vi fokuserer på at kontrollere det eneste, der påvirker vores oplevelse – os selv!

Den ideelle tilstand, der tjener vores glæde og succes bedst, er:

‘Jeg er tilfreds ’Nu’ og ivrig efter ’mere’, hvilket betyder, at jeg er glad nu og i fred med mit ’Nu’ – på vej til en større glædelig ekspansion.’

Denne forståelse gør vores mest værdige DIREKTIV  som en daglig praksis at opnå:

'Intet er vigtigere end at jeg har det godt! – så meget og så ofte og så konsekvent som muligt! Hvorfor? For det gør mig til en magnet på det gode liv!

Disse koncepter er specielt nemme at forstå når du har set min YouTube kanal og/eller efter vores sessioner sammen. Det har med kvantefysik at gøre.

Eksempler på daglig praksis, der hjælper os med at opnå denne ideelle ‘magnetiske’ tilstand, er:

  1. At leve med påskønnelse – tælle vores velsignelser, fokusere på det positive, husk at fejre vores succeser; anerkende rigdommene i vores liv og sige tak!
  2. At være til stede i det kraftfulde NU-øjeblik! – at være opmærksom giver os valg og kontrol over vores NU-oplevelse. Vores kraftfulde NU-øjeblik bestemmer også vores fremtidige oplevelse, så det er utrolig værdifuldt at bruge den hensigtsmæssigt.
  3. At udnytte os selv ved at harmonisere og arbejde med det geniale i os (vores sjæl). Vores sjæl kender vores ønsker, vores fortid, vores blokeringer, vores succes og ønsker for fremtiden. Ved bevidst at tune ind på vores sjæls rene positive frekvens (højfrekvens), kan vi ‘downloade’, hvad den ved og derved lade den guide vores valg og energiflow! På den måde kan vi samskabe et nu OG en fremtid, der føles godt.
  4. At nyde ro i sindet – velvidende, at vi alle er samskabere – en personlighed OG sjæleskabere – kan vi lære at acceptere, give slip, tillade og tilpasse os vores ‘højere’ viden og forstå, at vi som individer har al den nødvendige visdom, viden og ressourcer til rådighed, til at realisere vores egne ønsker eller mål. Vi er i dygtige hænder!
  5. At leve ud fra en følelse af tilfredshed eller kærlighed og højere – den højeste følelse værende fred (på David Hawkins bevidsthedsskala).

Fred i sindet er ultimativ velvære

Sankt Frans' fredsbøn

Herre, gør mig til et redskab for din fred:

hvor der er had, lad mig så kærlighed;

hvor der er skade, benådning;

hvor der er tvivl, tro;

hvor der er fortvivlelse, håb;

hvor der er mørke, lys;

hvor der er sorg, glæde.

 

O guddommelige Mester, giv, at jeg ikke så meget må søge

at blive trøstet som at trøste,

at blive forstået som at forstå,

at blive elsket som at elske.

For det er ved at give, at vi modtager,

det er ved tilgivelse, at vi bliver tilgivet,

og det er ved at dø, at vi fødes til evigt liv.

Amen.

Værktøjer, vi kan bruge dagligt, som hjælper os med at leve et mere konsistent feel good, ‘Lion life’ er:

  1. Selvhypnose
  2. Meditation
  3. Ho’oponopono Practice (Jeg er ked af det, Venligst tilgiv mig, Tak, Jeg elsker dig).
  4. Yoga

Disse praksisser involverer at engagere det ‘ikke-fysiske selv og din sjæls energi’ i dagligdagen. Det har en stærk indflydelse på at leve betingelsesløst i vores liv, da det repræsenterer AT VÆRE betingelsesløs kærlighed!

Hør hvad tidligere klienter siger