Hypnose mod Selvværd og Selvtillid

Hjælp til at blive sig selv igen - 4 sessioner

Facebook anmeldelse

En af de bedste beslutninger, jeg har taget i mit voksne liv, har været at komme til denne terapi.

Det har mindet mig om, at mit liv tilhører mig og hjulpet mig til at blive mig selv igen.

Sådan en kraftfuld behandling.

Diana 

Hypnose mod at føle mig forkert og utilstrækkelig

Linne Freja Østergaard
4 sessioner

Kære Prue.

Tusind tak for din guidning og hypnose i mit forløb – fra kat til løve

Jeg har virkelig fået meget ud af det og er igang med at forandre nogle grundlæggende overbevisninger hos mig selv. Det har været et fantastisk godt forløb som har givet mig meget. Du er meget dygtig!

De bedste hilsner

Linne

“Jeg ringede til Prue efter i mange år at have søgt en måde at genoprette troen på mig selv. Jeg havde en gennemgribende frygt, som styrede mine valg, som følge af at have følt mig forkert og utilstrækkelig i mange år.

Jeg opdagede hurtigt at Prue fornemmede præcist, hvad det handlede om. Hun hjalp mig gennem samtale og hypnose med at blive bevidst om mine mønstre, samt hvordan jeg ved hjælp af disse holdt mig selv fanget i følelsen af ikke at være god nok.

Efter at været i et forløb, som strakte sig over fire sessioner, har jeg nu sluppet det, der i mange år har holdt mig tilbage fra at kaste mig ud i nye eventyr og forvente at livet vil mig det bedste.

Hun sendte mig lydfiler til selvhypnose, samt meditationer som jeg stadig flittigt bruger for at understøtte forandringen mod at blive en stærkere, gladere og sundere udgave af mig selv – TUSIND TAK Prue!

Jeg kan på det varmeste anbefale det, da jeg oplevede stor grad af imødekommenhed, viden og erfaring der”.

Jeg glæder mig virkelig meget til at starte på uddannelsen – det virker SÅ rigtigt for mig! Alt er godt.

Kærlig hilsen

Linne 

Hypnose mod eksamens angst og manglende selvtillid

Frederikke Juncher Høeg - København

Flere forløb over årene

Kort om Prue

 • Imødekommende
 • Forstående
 • Kærlig
 • Konstruktiv – god til at indkredse problematikker, og til at komme med eksempler, der gør det nemmere at visualisere, det, der skal arbejdes med
 • Tillidsvækkende
 • Tager sig tid


Jeg har haft fornøjelsen af at være klient hos Prue igennem et par år.

Prue er altid åben og hurtig til at finde en tid, når jeg har efterspurgt det, ofte med kort varsel.

Jeg var første gang hos Prue til hypnoterapi efterår/vinter 2018/2019. Prue søgte klinter til at deltage i den sidste del af sin uddannelse, hvor jeg var så heldig, at min mor på mine vegne kontaktede Prue  – dengang troede jeg ikke selv, at jeg havde brug for den hjælp, Prue kunne tilbyde mig.

Jeg vil beskrive mig selv som værende meget selvbevidst og målrettet, og god til at italesætte mine følelser.  Da jeg læser en naturvidenskabelig uddannelse, hvormed jeg både som person og igennem mit studie er stærkt præget af den naturvidenskabelige tankegang, har jeg ikke haft den store tiltro til hypnoterapi. At man kan arbejde med sin underbevidsthed på denne måde, var en helt ukendt verden for mig.

Derfor gik jeg i første omgang ind til hypnoterapi med en smule skepsis, denne blev dog hurtigt manet til jorden.

Jeg blev mødt af Prue; der er et enormt varmt, omfavnende, tilstedeværende og imødekommende menneske. Hun er lyttende, utrolig tillidsvækkende, dygtig og kompetent. Hun skaber et trygt miljø og en atmosfære, der skaber de perfekte rammer for hypnosen.

Min problemstilling har været eksamensangst og dermed manglende tiltro til mine egne evner. Jeg har brugt Prue af mange omgange, med jævne mellemrum, blandt andet op til store eksamener på mit studie, hvor jeg har haft brug for at give slip på de negative og ukonstruktive tanker, der har fyldt i mig. For mig var de følelser og tanker, jeg oplevede altopslugende og destruktive. Jeg har tidligere oplevet, at de har forhindret mig i at præstere fagligt, fordi mit hoved på forhånd havde besluttet, at jeg ikke kunne finde ud af det. I eksamenssituationer var min krop urolig, jeg var bange, ked af det og opgivende. Jeg var stresset, og havde utallige nætter uden søvn, hvor alverdens bekymringer fløj rundt i hovedet på mig.

Hypnoterapi hos Prue er det allervigtigste og bedste “kort at have ved hånden”.

Jeg går altid fra Prue med fornyet energi, føler mig lettet, har fået nye perspektiver på tingene, nye måder at tænke og anskue min situation på, samt noget at arbejde videre med hjemme. Alt sammen efter blot en eller ganske få sessioner.

Prue er utrolig dygtig, og hun har hjulpet mig med at flytte bjerge, og arbejde med problemstillinger, jeg aldrig troede, var muligt at arbejde med. Hun er grundig og tager sig altid god tid, og er samtidig effektiv i sine behandlinger. Prue er konstruktiv, og dygtig til at forklare, hun anvender illustrationer og billeder, der gør det nemt som klient at forstå og visualisere nye tanker og mønstre.

Jeg føler mig altid i de bedste hænder hos Prue.

Prue er og har været med til at skubbe mig i en god retning, på måder jeg ikke altid helt forstår. Jeg har fået indsigt i min problemstilling, hvor min eksamensangst stammede fra.

Min oplevelse var, at det hele faldt på plads i mit hoved, som perler på en snor, det hele hang sammen og pludselig gav det mening.

Sidenhen er jeg begyndt at tænke langt mere positivt, og oplever nærmest ingen eksamensangst længere. I stedet går jeg til eksamen: med et åbent sind, rolig og med tiltro til mine egne evner – noget jeg førhen aldrig troede var muligt.  Det får jeg altid bekræftet, og mere til, når jeg er hos Prue.

Jeg er bosat i København, men rejser gerne på tværs af landet for at komme hos Prue.

Det er svært at beskrive, hvilken hjælp Prue har givet mig, således at du kan forstå, hvor fantastisk det er, det som Prue kan.

Hun er og bliver den bedste og dygtigste hypnoterapeut, som jeg bliver ved med at vende tilbage til, når jeg møder udfordringer i mit l

Selvtillid og Selvværd

Mandelige Business Intelligence Manager, 46 år - Børkop
4 sessioner

Mit ønske var at kunne stå ved mig selv og være mig selv uden nogen bekymringer for hvad andre tænker.

Skabe et bedre selvværd ift. min partner.

Generelt blot være mig (take it or leave it)  

Jeg ønskede mig meget bedre indre balance og tro på mig selv.

Jeg har haft problemet i 10 år.

Jeg synes samtalerne inden hypnosen var gode og meget uddybende ift. hvordan hele processen skulle forløbe.

Hypnosesessionerne var spændende at prøve, men til tider også grænseoverskridende, men det er jo en del af gamet.  

Psykiske symptomer-  mindre stress, bedre indre ro, mere mentalt robust.

Fysiske symptomer-  tryk i brystet er forsvundet

Tankemønstre – meget mere klart tænkende

 Adfærdsmønstre – lader mig ikke presse af andre mennesker

Hypnose oplevelserne var grænseoverskridende men oplevelserne var super gode, og gav meget at tænke over efterfølgende. Tænker stadig over mine session oplevelser.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har haft en meget positiv effekt.

Lige nu føler jeg mig i god balance og mangler ikke lige nogle efterfølgende behandlinger. Men hvis ændrer sig over tid, vil jeg helt sikkert gøre det igen. .

 Jeg synes Prue er super god og rammer spot on ift. nogle af mine problemstillinger, men hun har også en super god energi, hvilket er vigtigt.

 Bestemt var der en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og serviceniveau var højt.

 Jeg vil bestemt anbefale Prue Bach og hypnoseterapi til andre.

Led af manglende selvværd

Anja Krabbe
4 sessioner

Kære Prue, Af hjertet tak for en fantastisk rejse de sidste 5 uger.
Jeg skriver denne hilsen til dig med glædeståre da jeg ikke tror der er nogen der nogensinde har givet mig så stor en gave, jeg ved ikke hvordan jeg skal takke nok.

Her er min lille udtalelse om forløbet.

Jeg kontaktede Prue i sommerferien om hjælp til mig.
Jeg kæmpede med angst, manglende selvværd, kunne ikke holde til mere var træt af at kæmpe og havde på en måde givet op indeni. Dog vidste jeg at jeg måske havde en chance ved hypnoseterapi! Min yngste datter har selv været i et forløb og det har givet hende så meget, plus alt hendes angst er væk og det er over et år siden hun gik ved Hypnoseterapi Vejle. Jeg måtte prøve og fik skrevet en maile og sendt den afsted. Jeg blev ringet op af Prue som fortalte mig at hun gerne ville hjælpe mig og vi aftalte de 4 gange jeg skulle komme.

Mit problem var som sagt angst og manglende tro på mig selv, som tit kom til udtryk igennem panikangst ( svedige hænder, tør mund og en indre følelse af ikke at være go nok).
Jeg har i dag svært ved at huske hvordan jeg var for 5 uger siden, der er sket så meget positivt inde i mig og det er sådan en fantastisk følelse.

Jeg var usikker på da jeg startede hvem jeg var, var forvirret, var nervøs overfor om jeg nu gjorde noget forkert osv. Jeg er overrasket over hvor hurtigt jeg ændrede kurs og på mine 4 rejser er jeg for hver gang blevet overrasket over hvor meget det har fyldt i mit liv og hvor fantastisk det er at slippe af med og give slip på det.

Hypnoseterapien har lært mig om mit liv, hvad jeg har manglet og hvor jeg skulle finde mig selv, min styrke, ro, glæde, vilje til at finde løven og få den ud i lyset.

Prue har vist mig vejen og hun er utrolig dygtig og jeg er dybt imponeret over det hun har gjort for mig. Jeg gir Prue 10 ud af 10
Vil savne dig Prue og tak for din støtte, du har vist mig vejen mod det jeg ikke kunne finde. Jeg føler mig fri nu, lettet, glad, klar til at arbejde videre og blive ved med at styrke mig selv, nu ved jeg vejen.

Kæmpe kram fra mig

Hypnose mod usikkerhed om eget værd, ved at stræbe efter perfektion

Amalie Buhl, 23år
5 sessioner

Kæreste Prue

Du er et af de mest inspirerende mennesker jeg nogensinde har mødt. Så kompetent, så formidlende, så engageret, så autentisk, så levende. Dybt fascinerende. Der stod du… Ikke længe tog det mig at spotte dit varme smil og smittende latter, din omsorgsfulde og kærlige udstråling og dit oprigtige nærvær. Ikke længe tog det mig at finde roen i maven til at lukke dig ind og lade dig komme helt tæt på… Det føltes trygt, det føltes tillidsfuldt.

Jeg kom til dig Prue fordi jeg følte mig magtesløs, ulykkelig, utilstrækkelig og ekstremt bange for ikke at gøre det godt nok. Magtesløs og ulykkelig som følge af, at jeg ikke skulle læse medicin, som jeg hele mit liv har jagtet, koste hvad det ville. Pludselig sagde kroppen fra, fuldstændig fra. Jeg mærkede identitetskrisen. Ulideligt. Følelsen af utilstrækkelighed og frygten for ikke at gøre det godt nok på mit nye studie. Hvis ikke jeg evner at blive læge, så skal jeg i det mindste blive en anerkendt, dedikeret og dygtig sygeplejerske, for hvis ikke jeg kan blot dét, hvad kan jeg så? Jeg følte mig som en fiasko, jeg famlede i blinde og jeg pressede mig selv til det yderste. Min krop bombarderede mig med faresignaler, men jeg var besat af tanken om at bevise, at jeg var dygtig, så samtlige pensumsider skulle selvfølgelig læses. Min perfektionisme åd mig op, men jeg havde jo intet valg. Jeg måtte bide tænderne sammen.

Nu kommunikerer jeg i datid, som om det hele er et overstået kapitel. Det er det ikke, jeg synes stadig det er svært, men jeg er i en aktiv proces med lyst til og mod på endnu mere forandring og dér har jeg aldrig været før. Tidligt i forløbet mærkede jeg en – for mig afgørende – forandring i forhold til mit hidtidige, uhensigtsmæssige snæversynet perspektiv ved angår karriere og succes. Med øje for at lære sig selv at kende, fik du mig til at opdage de 99 andre veje og psykisk mærkede jeg en ny og fremmed accept af og glæde ved, at nye døre åbnede sig for mig. Det føltes ubeskriveligt rart, trygt og gav mig en unik følelse af ro inde i. Dit budskab om, at jeg ikke må stemple mit ”mislykkede” forsøg på medicinstudiet som en fiasko, men i stedet skal tolke det som en positiv erfaring, jeg blot kan afvise som den rette vej mod lykke og velvære for mig, har ramt noget inde i mig. Det er et budskab, som er blevet til en del af mit mindset og en del af mine mestringsstrategier, når jeg bliver konfronteret med mine katte-triggers. Helt lavpraktisk har jeg flere gange bemærket, hvordan jeg i skolen pludselig – både fysisk og psykisk – giver mig selv lov til at overgive mig fuldstændigt til et spændende emne. Jeg overdynges af passionerede og lykkelige følelser, der næsten ikke kan vente med at blive en udklækket sygeplejerske. Denne forløsende følelse er med til at skabe mit velvære.

Du har gjort mig i stand til at tale mit nye sprog, du har givet mig redskaber til at kunne rumme og udforske nye tanker og overvejelser, evner til at udvide mit perspektiv og mod til at lukke nye ting ind. Tænk at jeg er blevet vinder af dén unikke gave. Med øvelse tror jeg på, at jeg en dag nok skal lykkes med at blive ’ubevidst kompetent’. Det hele starter jo med tankerne, som  Dr. Joe Dizpensa beskriver det. Nye tanker leder til nye beslutninger, og nye beslutninger skaber ny adfærd, ny adfærd fører til nye oplevelser, og nye oplevelser skaber nye følelser.

Og det er netop følelserne, som styrer vores liv og bliver vores realitet. Som du selv beskriver det for mig: Det indre skaber det ydre. Du har givet mig betingelserne for, at jeg kan skabe et hensigtsmæssigt indre.

Jeg har vundet meget. Ikke mindst har jeg vundet troen på, at jeg kan skabe min egen vej så længe, at jeg lærer mig selv at kende og tør være mig selv tro. Af hjertet tak for det.

Jeg vil gerne takke det problem, som var årsagen til, at jeg opsøgte dig. For foruden dét problem var denne løsning og min forandring aldrig sket. Du har netop lært mig, at ”problemer SKABER løsninger” – så tak for det!

De varmeste, kærligste og dybt taknemmelige hilsner.

Hypnose mod lavt selvværd

Kvindelige Behandler - Silkeborg
4 sessioner

Jeg vil tro at mit lave selvværd har fulgt mig i mange år, og vist sig, med forskellige ansigter.

Hvordan du har mærket din forandring (fysisk og psykisk) – adfærd, vaner, mindset, følelser:
Forholdsvis hurtigt, synes jeg at du dykkede ned i et lag hvor jeg ikke selv har kunne komme ned. Den viden du har overleveret til mig, er på en måde kendt – jeg har bare ikke kunne mærke den – men det kan jeg nu! Jeg mærkede en stor forandring fra 2-3. session og 4. session satte det hele på plads. Jeg kom hjem – og jeg mærker hvordan jeg sprudler af energi indeni. Jeg er ligeledes fuldstændig tryg i, at have dig med som heppekor, når jeg får brug for det hen ad vejen – det giver mod.

Hvordan oplevede du vores sessioner – både samtalerne og hypnosis:

Utrolig givende – du taler og tænker hurtigt  – men det tror jeg er en rigtig god ting for sådan en analyse hjerne som min – og hårdt programmeret hjerne som min – som også plejer at arbejde hurtigt  – så det gjorde at der blev skabt et rum omkring mig, hvor jeg sænkede paraderne og der var direkte adgang (hvis jeg skal beskrive energien i rummet). Det er enorm effektfuld med samtalerne inden hypnosen – det er her jeg virkelig har kunne mærke en forskel i at mærke mig selv – da du skabte et rum med dyb fokus og holdte os på stien …

Noget der har overrasket::

Jeg er overrasket over hvor dyb en effekt samtalerne og hypnosen har gjort – og jeg er mega overrasket over hvor tydeligt det stod frem at vi er SÅ programmeret i vores liv – og sikke en befrielse af mærke at være egen herre i eget hus 

Din konklusion om behandling og mig som terapeut:

Du er vanvittig dygtig til det du gør – og til at holde dig på det overordnet plan – ingen navlepilleri (thank God ) – du er super skarp på at italesætte det hele, så det giver mening og det kan MÆRKES! Det har virkelig rykket for vildt på de 4 sessioner vi har haft. Det er svært at beskrive, men jeg er i den grad kommet i kontakt med mit eget nærvær, som har været fraværende. Det fantastiske er, at når man er i dette flow – så retter hele universet sig ind og man selv bliver kaptajn på eget skib.

Super skønt den måde du bruger billedet og plancher – det sætter sig i den visuelle hukommelse.

Noget du ønskede anderledes:

Egentligt ikke – jeg er dybt taknemlig for at du har vist vejen hjem til mig selv – for jeg var faret lidt vild.

Naturligvis vil jeg anbefale dig.

Hvem og hvordan kunne denne slags forløb gavn andre- person/situation/firma/branche:

Jeg tænker at alle vil have rigtig god gavn af det – du nævnte selv 80 % går i et programmeret katte mode … og vi har i den grad brug for flere løver derude, der kan inspirere og sprede den gode varme energi af kærlighed og overskud. Jordens børn er små løver og det ligger mit hjerte meget nær, at vi værner om deres energi i dyb respekt for det de kommer med – vi er nogle som er bannerfører – og har en forpligtigelse til at passe på de små væsner – så verden bliver ved med at været et sted med empati, kærlighed, rummelighed og ikke mindst mangfoldighed.

Tak for dig og det du gør.

Hypnose mod angst, depression og lavt selvværd

Ditte Højland, Administrerende direktør, 30 år
4 sessioner

Jeg ønskede hjælp til lavt selvværd, depression og angst.

Det jeg ønskede var at finde en mere bæredygtig måde at leve på, hvor jeg ikke blev ved med at havne i de samme negative tankemønstre.

Det har været tilbagevendende i hele mit voksenliv, men det har været meget svært at håndtere de seneste 2-3 måneder.

Jeg sluttede du behandling 05.10.2022.

Samtalerne inden hypnosesessionen var meget inspirerende og hjalp mig til at få en bedre forståelse af min egen proces. Jeg blev overrasket over at nogle indsigter som jeg ikke havde kunnet konkretisere på egen hånd, stod meget tydeligt frem i disse samtaler, og bundfældede sig på en helt anden måde. Jeg oplevede Prue som meget engageret og indlevende og samtalerne gav mig en følelse af at kunne lykkes med den forandring jeg søgte.

Oplevelsen af hypnosesessionerne var meget behagelig. Selv når negative følelser var i fokus, følte jeg mig trygt guidet igennem oplevelsen. Jeg havde nogle store aha-oplevelser, hvor problematikker jeg slet ikke havde anerkendt som særligt væsentligt, viste sig at være enormt betydningsfulde. Disse problematikker ville jeg ikke havet kunnet give den plads uden hypnosen, da det ville være for svært at komme bagom min overbevisning om årsagssammenhænge i mit liv.

Psykiske symptomer-

Jeg er blevet meget gladere og har fået en helt anden indre ro og styrke til at mærke efter hvad der er godt for mig. Jeg har fået meget lettere ved at acceptere mig selv.

Fysiske symptomer –

Jeg har fået mere energi og er blevet bedre til at mærke f.eks. sult og træthed, hvilket jeg havde svært ved at reagere på tidligere. Det betyder at mit blodsukker er meget mere stabilt og jeg sover bedre og mere om natten.

Tankemønstre –

Mine tankemønstre er helt forandrede. Jeg har ikke haft angstanfald overhovedet, hvilket jeg havde næsten dagligt inden forløbet. Jeg tænker meget mere kærligt om mig selv.

Adfærdsmønstre, handlemåder, vaner –

Jeg er blevet meget bedre til at handle hensigtsmæssigt på hvad min intuition fortæller mig. Jeg er blevet bedre til at sætte grænser.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en positiv effekt og ja, jeg er færdig behandlet for det du kom med!

Prue var både nærværende og inspirerende at tale med, og var god til at rykke ved min oplevelse af mig selv og mine problemer på en meget indsigtsfuld måde.

Der er ikke noget der kunne have været bedre eller du ønskede anderledes

Det var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og et højt serviceniveau.

Jeg vil helt bestemt anbefale Prue, det har jeg allerede gjort flere gange!

Hypnose mod lavt selvværd og depression

Else Høppner, Pensionist 68 år
4 sessioner

 

Mit selvværd var meget lavt efter mange år af depressioner, så mit mål var at leve et liv med glæde- fri af skyld og skam.

Jeg fik hurtig et meget positivt indtryk af Prue.

Jeg blev bekræftet i min beslutning om at gøre noget for mig selv og min familie. Hver session var en kæmpe øjenåbner, hvor mange ting faldt på plads inden i mig og var pengene værd i stedet for en rejse.

Det gik op for mig at jeg ikke er skyld i, hvordan jeg har haft det i mange år….Mine tanker kredser ikke længere om fortiden og skammen over, at jeg har måttet opgive arbejde og den hverdag jeg havde før. Jeg behøver ikke at spille komedie for at dække over, hvordan jeg har det. Jeg er meget mere glad.

 Igennem hypnose-oplevelserne indså jea, at det jeg troede var skyld i hvordan jeg har det, måske ikke betød så meget

Samtalerne og hypnosebehandlingerne har haft en meget positiv effekt. Jeg har kunne  se at der er en anden vej og har fundet en nye perspektiv der hjælper mig føler mig fri og helt klar til at leve mit liv.

Prue er ganske simpelt helt fantastisk. Hendes entusiasme og indlevelse er helt unik. Hun er meget professionel og kompetent. Hun arbejder udefra en struktur hver gang, men ikke mere end der var tid til at dvæle ved de ting, der kom frem under samtalerne. 

Mere eller bedre kunne jeg ikke ønske mig end det vi i fællesskab skabte. 

Jeg følte mig tryg, meget velkommen og meget tilfreds med forløbet. Jeg vil helt sikkert anbefale det. Tak for en berigende oplevelse Prue.

Hjælp til selvtillid og relationer

Anne Sofie
4 sessioner

Hej Prue 

Jeg sender dig her et par ord tilbage som reflektion på det forløb jeg havde hos dig. 

Da jeg kom hos dig var jeg meget nysgerrig på hvad hypnoseterapi og hvad det ville kunne gøre for mig. 

Min oplevelse har været at det har været et meget intens forløb og der har været meget at skulle fordøje og tage ind på kort tid. 

Ideen med at arbejde med underbevidstheden og de ting der måtte være lagret i kroppen synes jeg er rigtig spændende og interessant. 

Det jeg primært tager med mig fra sessionerne er det at tænke på hvornår det er katten eller løven, som får lov at tale. Jeg kan mærke at det er en lang proces at ændre den indre dialog, men det at være blevet bevidst om det, er første skridt på at skabe en forandring. 

Jeg tænker også mere på hvornår tankerne tager over og bevidstheden om at kunne beslutte hvornår jeg vil stoppe tankestrømmen. 

Jeg har fået en tro på at det jeg vil have her i livet kan jeg få ved at tro på det, være målrettet omkring det, tænke på det med positive tanker og mærke hvordan det vil være.

Jeg er også blevet bevidst om at arbejde på at være mere i nuet og ikke hele tiden tænke på fremtiden for herved frarøver jeg mig muligheden for at nyde det jeg har lige nu. 

Tak for et godt forløb.

De bedste hilsner fra Anne Sofie 

Dårligt selvværd og selvtillid

Kvinde, 45 år
4 sessioner

Jeg kom til Prue med en følelse af ikke at kunne leve det liv jeg inderst inde ønskede mig. Trist/deprimeret og frustreret – også over at jeg befandt mig i et parforhold, hvor jeg følte jeg havde mistet mig selv mere og mere. Jeg følte dårligt selvværd og selvtillid.

Jeg har været glad og tryg ved at komme ved Prue. Gennem samtale sporede hun sig ind på, hvor mine problematikker kunne være grundlagt og hvor jeg i dag spænder ben for mig selv. På en meget professionel, positiv, omsorgsfuld og grundig måde guidede hun mig, først gennem samtale og senere i hypnosen, til at få nogle nye tankemønstre og selvopfattelse. Jeg følte mig utroligt tryg hele vejen.

Jeg har mærket forandringen på den måde, at jeg meget mere klart og tydeligt kan mærke min kerne, mine ønsker og behov. Jeg føler på en måde, at jeg har en bobbel rundt om mig, som jeg selv befinder mig inde i. Denne bobbel er fyldt med tryghed, selvværd, selvtillid, vilje, positivitet, gejst og styrke. Her er bare rart at være, for jeg føler mig stærk, og ikke til at slå ud. Den kreativitet, som jeg har så meget af, har jeg fundet frem og jeg synes, ideerne sprudler. Jeg er glad og tilfreds ved den forandring jeg har mærket.

Mit parforhold er jeg stadig i, men jeg er blevet mere bevist om, at det måske ikke er her jeg skal være, hvis jeg skal have mulighed for at være den udgave af MIG, som jeg ønsker.

Årsagen til mine problemer gik tilbage til min barndom, hvor jeg ikke følte jeg var værd at elske. Jeg blev via hypnose guided tilbage i barndommen, hvor jeg fik mulighed for at tilgive mine forældre og mig selv. Jeg synes det gav rigtig god mening, at komme helt tilbage til barndommen via hypnose, for almindelig samtale i vågen tilstand, har jeg erfaret, ikke har kunnet give samme effekt.

Jeg synes helt klart hypnosebehandlingerne har virket. Så længe jeg er i det parforhold, jeg er i nu, så skal jeg dog arbejde for at bevare den gode følelse og ”boblen” som jeg beskrev. Derfor kan det sagtens være senere, at jeg vil have et par sessioner mere.

Jeg vil helt klart anbefale andre at komme i hypnosebehandling, hvis de døjer med problemer, som de ikke rigtigt kan komme til bunds i via almindelig samtaleterapi.

Prue er en rigtig sød og kærlig terapeut, som på en super professionel og kompetent måde har givet mig redskaber, til at komme videre med livet, på den måde jeg ønskede mig.

Jeg kan kun give den bedste anbefaling.

Mvh  mig

Dårligt selvværd lå bag det - tristhed

Anne Dorte Wiin Sørensen
4 sessioner

I en periode på 10 måneder, oplevede jeg at blive mere og mere trist, indadvendt, jeg følte mig ked af det langt ind i min sjæl uden nødvendigvis at kunne fortælle hvorfor jeg var ked af det, og følte jeg var endt i ét stort sort hul. Jeg følte mig handlingslammede, og anede ikke hvordan jeg skulle komme videre, så livet igen gav mening.

Jeg ønskede at finde tilbage til mig selv, blive glad igen, at tillade og mestre de negative og depressive tanker på en sådan måde, at jeg næste gang de dukker op, ikke ender i det samme sorte hul. Jeg ønskede at bevæge mig dybere ned i forståelsen for mine egne følelser og adfærdsmønstre, for at skabe en forståelse for, hvorfor jeg følte netop som jeg gjorde.

Samtalerne inden hypnosen kortlagde og tydeliggjorde dels mine følelser, min adfærd og ikke mindst de udfordringer jeg ubevidst har taget med mig hele livet. Flere gange under disse samtaler, oplevede jeg pludselig en mening med tingene.

Hypnosesessioner tog udgangspunkt i samtalerne før hypnosen, hvilket skabte en tryghed hos mig. Jeg fik en masse billeder i hovedet under hypnosesessionerne, som jeg ikke altid kunne forklare eller tilføre en dybere mening på daværende tidspunkt. Men efter hver hypnosesession, oplevede jeg en dybere forståelse af min fortid og følelser, som har været ubearbejdet bagage. Det har været sindssygt hårdt at mærke alle disse følelser igen, og arbejde med dem, men det har været det hele værd. Jeg er overrasket over hvor stor en effekt hver hypnosesession har haft på mig.

 • Jeg føler mig glad og lettet og har opdaget effekten af tankens kraft.
 • Jeg er smilende og glad igen, jeg er ikke så træt længere, jeg har fået overskud til at gøre ting der er gode for mig, har fundet glæde ved at træne igen, og har færre kropssmerter.
 • Jeg tænker automatisk meget mere positivt. Jeg tager udfordringer meget lettere. Jeg bliver stadig påvirket af andres negativitet, hvilket gør jeg tager afstand fra dette på en naturlig måde, og helt ubevidst forsøger at tale positivitet ind i andres udfordringer og negative holdninger. Jeg har fået vendt min handlingslammelse til at være handlingskraftig, og tænker generelt meget positivt om mig selv, hvilket jeg fik tydeliggjort, at jeg ikke gjorde før.
 • Prue hjalp mig med at finde ind til kerneproblemet, som var dårligt selvværd. Det kom som en stor overraskelse for mig, at det var det, der var mit problem, men da jeg fik tid til at gå ind i alle følelserne guidet af Prue, kunne jeg sagtens se, det var her mit problem var.
 • Hyponosebehandlingerne har haft en kæmpe effekt for mig. Jeg tror på, at dette var min redning ud af det sorte hul. Prue viste mig vejen, og guidede mig igennem på en tryg og sikker måde. Jeg har lagt offer-rollen fra mig, tilgivet og føler nu, jeg kan ånde igen uden der sidder en elefant på brystet. Jeg har lært at stole på mig selv og min mavefornemmelse, og ved nu, at jeg er god nok nøjagtigt som jeg er.
 • Jeg har fået vendt tanker, følelser og adfærd, og føler mig som et helt andet mennesker, hvilket mine pårørende også kan mærke.
 • Mange aha-oplevelser og koblinger jeg pludselig kunne lave til tidligere oplevelser, som skabte en større forståelse.

Prue er fantastisk god til at lytte og være nærværende. Hun hører det du prøver at udtrykke, og også det du har svært ved at få sat ord på. Hun siger de rigtige ting på en rigtig god måde. Hun skaber et rum af tryghed hvor alt er tilladt, og jeg føler mig ivaretaget.

Jeg har allerede anbefalet Prue til mange, og jeg ved, at den ene allerede er i behandling hos Prue og er så glad for det.

Hypnose mod stress, smerter, lavt selvværd og mindre depression fra en forfærdelig barndom.

Michael Nielsen, Mejeriarbejder, 59 år - Holstebro
4 sessioner

Hej Prue

WOW, for en oplevelse….

Jeg havde ikke i mit vildeste håb, forventet at jeg kunne komme så langt….

Jeg er dig evig taknemmelig over, at for første gang i 59 år, er det mig, der lever og styrer mit liv….

Mange, Mange TAK, for din IHÆRDIGE indsats….

Jeg ønskede hjælp til stress, mindre depression, lavt selvværd og smerter fra en forfærdelig barndom, og eftervirkningerne af denne.

Efter 59 års kæmpen med sårbarhed, ville jeg denne sårbarhed til livs.

Fysisk og psykisk vold fra jeg blev født.

Samtalerne inden hypnosen, var dybdegående, og fuldt professionelle (MEGET bedre end hos psykolog)

Hypnosesessionerne, var en kamp for Prue, og for mig selv. Jeg havde en forkert forventning om dyb trance. At jeg ikke, kan visualisere billeder, på den indre skærm, gav mig en frustration, som Prue hele tiden skulle dæmpe.

Alt er ændret for mig. Nu skal jeg til at lære mig selv, at leve mit liv, på den rigtige måde. Tankemylderet er væk. Den evige hovedpine (fyldte hoved) er væk. Det lave selvværd er væk. Sårbarheden er væk. Jeg kan mærke min krop ? (hvor har den været ?) Mit indre og ydre passer sammen nu….

Alle udfordringer er løst, og jeg føler mig færdigbehandlet.

Jeg havde hele tiden følelsen af, at Prue ville blive løsningen, på mine UDFORDRINGER….

Fantastisk at Prue tager den tid der skal til…. Jeg har FULDT UD, brugt den afsatte tid hos jer….

Jeg har henvist, og kommer til at henvise mange til jer. Alt for mange mennesker, har smerter, de går til læger og psykologer med i årevis, som I kan løse på 1. måned….

Men sundhedssystemet, kommer aldrig, til at erkende jeres værd, da I er for effektive….

Min egen læge ville sende mig til psykolog. Hypnotisør kunne ikke anbefales….

MANGE TAK for jer……….

Hypnoseterapi er en hurtig og effektiv måde, at få ro og orden i sit indre. Det en psykolog skulle bruge år på, klarede Prue på 1. mdr. Lige meget hvad du har af udfordringer i livet, kontakt Prue og få et bedre liv. Et nyt og bedre liv, var det jeg selv fik med hjem. En STOR TAK til Prue

Dårligt selvværd

Annette Laursen
4 sessioner

Jeg har været der 4 gange ved fantastisk Prue.

Jeg gik med noget dårligt selvværd og troede ikke rigtig på mig selv og desværre nogle andre ting. Det fik vi vendt sammen.

Kan kun anbefale det så meget

Kh den stolte Løve

Tak søde Prue