Om Prue Bach

Kort fortalt: Efter fem lykkelige år som en fuldtidshypnoterapeut med erfaring fra over 500 klienter – unge og voksne – og tusindvis af sessioner, hvor klienten har været i et forløb eller til en opfølgning eller haft et ønske om personlig udvikling, har jeg valgt at stoppe mit samarbejde som konsulent på Hypnoseterapi Vejle teamet. Teamet blev beskrevet som ‘nøje udvalgt pga personlighed, kvalifikationer og kompetence’ og bestået af ‘nogle af landets dygtigiste, velfunderede, veluddannede og mest erfarne hypnoterapeuter.’ I 2024 valgt jeg at være mig selv tro og tage mere ejerskab, kontrol og frihed over mit eget navn. arbejdesmetode samt et bredere samarbejde, med at starte min egen klinik, Prue Bach Hypnoterapi i Vejle.

Længere tilbage: I 2007 flyttede jeg til Danmark fra Australien, hvor jeg nu bor med min danske mand og vores børn. Mit liv er et vidnesbyrd om sandheden om at leve det liv man vælger og gøre drømme til virkelighed, uanset omstændighederne. Som dobbelt dansk og australsk statsborger omfavner jeg begge kulturer som min arv og betragter mig selv som en universalborger. Det giver mig stor stolthed og glæde at kunne hjælpe klienter i hele Danmark såvel som internationalt, via personligt møde eller online, med  personlig eller professionel udvikling; som dansk eller engelsk talende. 

Min passion: Det, der har været medvirkende til, at jeg udfører det arbejde, jeg nyder i dag, har været min søgen efter at vide ‘hvad lykke er’, og hvad det indebærer at leve et lykkeligt liv! Jeg kan takke den søgen efter glæden, ved at leve mit liv med stort formål og indhold i dag! NU VED JEG, AT JEG ALTID VAR PÅ RETTE VEJ MOD MIT FORMÅL, VED AT VÆRE TRO MOD MIN SØGEN. Det er det, livsglæden handler om. Den rejse, vi hver for sig tages på, når vi stoler på og tør være tro mod vores indre stemme. Det har ført mig til den familie, jeg elsker, i et nyt hjemland, hvor jeg arbejder fuldtid med at hjælpe andre til at være lykkelige, ved at aktualisere sig selv.

Hvad er det DU ønsker, der kalder dig fremad? Det er din ‘løve’.

Jeg kombinerer mine akademiske, videnskabelige, medicinske og terapeutiske færdigheder i vores sessioner for at hjælpe dig med at skabe forandring, der involverer alle tre aspekter af dit sind. Kraften ved at arbejde med dit bevidste, underbevidste og ubevidste sind bliver tydeligt, når du oplever kraften i at forstå, hvem du virkelig er, og hvad du er i stand til. Når du gør dig fri af det, der blokerer dig fra at være tro mod dig selv, vil du opleve et liv, der er mere autentisk, glædeligt og vellykket.

Erfaring har vist mig, at du som klient selv har de svar, du skal bruge, for at opnå de forandringer, du søger, og i min støttende rolle i din forandring hjælper jeg dig også med at indse dette.

Du skaber den virkelighed, du lever i. Når du lever, en virkelighed du ikke ønsker dig, kan du ændre det!

Er du klar til at vi kommer i gang?

hypnoterapi vejle

Uddannelse og certificeringer

  • Certificeret International NGH (‘National Guild of Hypnotists’) 5-PATH (‘5 Phase Advanced Transformational Hypnosis’) hypnotisør og hypnoterapeut samt selv-hypnose instruktør
  • Advanced Master i Hypnoterapi med psykoterapifærdigheder (overbygning).
  • Kursus i Kognitiv Adfærd Hypnoseterapi CBH/CBT (Cognitive Behavioural Hypnotherapy/Cognitive Behavioural Therapy)
  • Kursus i Traumebehandling
  • Fuldtidshypnoterapeut i Vejle i samarbejde med Ellen Færk Hypnoseterapi, Hypnoterapi Kibæk samt Quantum Hypnosis – Ellen og mig i vores fælles arbejde.
  • Bachelor of Applied Science in Medical Laboratory Science, hvilket førte til et samarbejde med læger og specialister på hospitaler, både i Australien og Danmark som mikrobiolog og senere i Australien som sælger af lægemidler på klinikker og hospitaler.
  • Har en stor erfaring i almindelig sundhedspleje, hvilket styrker mine evner som hypnoterapeut i dag. I modsætning til datidens videnskab, har de nyere videnskaber om kvantefysik og epigenetik, sammen med fremskridt inden for neurovidenskab, uden tvivl bevist vores evne til, gennem kraften i vores tanker og følelser, at påvirke vores sundhed og glæde. Placebo-effekten (resultater af sukkerpiller), der er påvist i kliniske forsøg alene, har historisk vist troens magt; tanke skaber virkelighed! Human empowerment er en fremtidig industri og er førende med udviklede videnskabelige beviser til at understøtte dette. At praktisere evidensbaseret terapi er vigtigt for mig.

Om Teamet

Teamet jeg nyder fællesskab, sparring og samarbejde med er:

Ellen Færk hos Ellen Færk Hypnoseterapi, Vejle 

Udover vores fælles Quantum Hypnosis arbejde, henviser jeg gerne klienter til Ellen indenfor hendes specialer som jeg ikke selv behandler eller hvor situationen kan være passende. De er: spiseforstyrrelser, ADHD/ADD, OCD og allergier.

Ellen arbejder også med unge og voksne.

Ellen er 50 år og har også været fuldtids hypnotisør og hypnoseterapeut siden 2019. Hendes baggrund inden for kinesisk medicin som b.la. zoneterapeut og øreakupunktør, og interesse for mennesker – gøre at vi har en fælles passion samt fokus på det holistiske arbejde med sind, krop og sjæl integration.

Ellen er en professionel og seriøs terapeut, imødekommende, nærværende og lyttende – så det er nemt at føle sig tryg. 

I sit terapiforløb har Ellen også fokus på at give en større selvindsigt, indre styrke og dermed mere ro, energi og livsglæde i hverdagen.

Som ung har Ellen selv haft en spiseforstyrrelse og mærket livet, når det har været svært. Det fik hun vendt og ved derfor, at du også kan!

Teamets børnebehandler, som Ellen og jeg henviser til, er Susanne Hjøllund hos Hypnoterapi Kibæk, Herning

Susanne hjælper bl.a dagligt børn med deres udfordringer og driver også sin egen klinik, nu på 8. år. 

Susanne har undervist på hypnoseskoler samt haft samarbejde med flere men har valgt p.t at ligge ekstra fokus på dét hendes hjerte virkelig banker for – nemlig at hjælpe det enkelte menneske i dybden. 

I Susanne møder du en passioneret, nærværende, rummelig og imødekommende terapeut som altid arbejder med udgangspunkt i den enkelte klients behov og ønsker.

Fælles er: Vi er alle uddannet indenfor 5-PATH (5 Phase Advanced Transformational Hypnosis) med en overbygning. Det betyder bl.a at vi også arbejder med psykoterapeutiske redskaber under hypnosen og er uddannede indenfor traumebehandling.

Sammen kan vi hjælpe klienter bredt samt stå indenfor hinandens kompetence som mennesker og behandler.

 
Susanne profile

Hør hvad tidligere klienter siger