Hypnose mod Vægttab og Mental Fitness

Ville af med at 'snacke'

Julie Høgh Andersen
4 sessioner

Hej Prue,

Tak for sidst og jeg håber du har det godt. Det har jeg i hvert fald 

Jeg har nu nydt den nye mig i et par måneder og har fået skrevet lidt ord ned, som jeg håber du kan bruge til noget:

Da jeg kontaktede Prue var mit problem at jeg havde en evig kamp inde i mit hoved med hensyn til at ”snacke”. Efter et stort vægttab (ind jeg mødte Prue) var mit mål at holde tallet på badevægten nede og det ville da heller ikke gøre noget at komme længere ned. Det fyldte så meget i mit hoved at fx på vej til Legoland med min søn i bilen bruger jeg mere krudt på at tænke på om jeg skal ”give mig selv lov” til at få en iskaffe end at tale med min søn om hvad vi kan lave i Legoland. Jeg kunne jo tage på i vægt hvis jeg ikke holdt mig til min ”ordentlige” kost. Jeg var overbevist om at det var netop DET der var mit problem / min udfordring: mad og trangen hertil. Ellers var der såmænd ikke noget ”galt” med mig.

Det fungerede rigtig godt med samtalerne i godt 1½ time inden ”turen i stolen”. Jeg følte mig 100% tryg og sad med følelsen af at jeg bare kunne fortælle løs om alt! For jo mere åben og ærlig jeg var, jo større chance var der jo få at få ”vendt skuden” for selvom jeg mente at der ikke var andet galt med mig, så havde jeg det jo ikke godt. Jeg var presset og konstant på overarbejdet mentalt

Under forløbet fik jeg større indsigt i hvorfor jeg var som jeg var, hvem jeg gerne ville være og har siden hen tænkt mange tanker. Positive tanker!Jeg havde ingen erfaring med hypnose inden forløbet, blot en forestilling om at jeg skulle ligge i en stol og være helt ”væk” og ikke være bevidst om hvad der skete med mig. Jeg er positivt overrasket over hvor nemt det var for mig at give mig hen til hypnosen. Sikkert fordi jeg følte mig så godt tilpas i dit selskab og fordi jeg virkelig ønskede en forandring. Jeg var ikke i tvivl om at der ”skete” noget med mig. Det var den vildeste følelse når jeg vågnede fra hypnosen. Det virkede virkelig for mig og jeg kunne mærke en forandring ved mig selv. Glæde, overskud, gåpåmod, lethed i kroppen. I det hele taget mange gode følelser!

Mit problem var jo egentlig at jeg var brølende usikker! Min trang til at ”snacke” var mit quickfix fordi jeg blev glad af at spise. Det var i hvert fald det jeg bildte mig selv ind. Men bagefter blev jeg igen irriteret på mig selv og intet var forandret. Jeg havde alt for travlt med at forholde mig til hvad andre (måske) tænkte om mig og min person end at mærke efter hvad der var vigtigt for mig og kun mig!  

Under og efter mit forløb har jeg sluppet mit tankemylder om andres holdninger. De må synes hvad de vil, det kan jeg ikke tage mig af – eller jeg gider i hvert fald ikke bruge unødvendigt krudt på det. Jeg har smidt min badevægt ud i garagen og taget en beslutning om at tallet på vægten er ligegyldigt. Hvis jeg er tilfreds med hvad jeg ser i spejlet så er det sådan jeg skal være. Mit forhold til mad er meget mere afslappet. Vil jeg spise chokolade (snacke) sammen med mine børn så gør jeg det og så hygger jeg mig med det – uden efterfølgende at have dårlig samvittighed. Mine tanker og min krop er ikke på overarbejde som før og det er skønt! Jeg har det godt og er tilfreds med mig selv.

Jeg er så glad for jeg fik kontakt til dig, Prue. 

Det har været en livsændrende oplevelse og jeg er dig dybt taknemmelig for din hjælp. 

Du er blevet anbefalet til mange i min omgangskreds! Gode oplevelser skal deles.

Tak!

Julie 

Søgte hjælp til at afhjælpe sukkertrang for at tabe sig

Mand , 43 år - Vejle
2 sessioner

Afhjælpe sukkertrang for at tab mig som jeg har haft som et problem siden barndommen.  

Samtalerne inden hypnosen var grundig og positiv og hypnosessionerne ramte plet og var stærke.

Jeg tabt 7kg på ca 1 måned, ændrede mine tankemønstre til mere positiv, hvor jeg kigger op og er mere kontaktbar. Jeg spiser sundere, og styrer nemmere udenom det, der ikke er godt for mig. En stor bonus er, at jeg føler, at jeg har fået hjælp til at ændre mit mindset, så jeg meget hurtigere får lukket ned for dårlige tanker. Det er nemmere for mig at holde fokus på, hvad der er godt for mig. 

Årsagen til problemet var gamle vaner.

Hypnose oplevelserne var nemt at forholde mig til da Prue skabte en tryg atmosfære under hypnosen. Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en overraskende godt effekt. Prue var god til at få mig til at se nye veje. Jeg føler mig færdig behandlede. 

Det overrasket mig at man ud fra et par samtaler kan ændre en gammel vane fra den ene dag til den anden.

Prue var dygtig og nærværende. Det er ikke noget der kunne har været bedre. Der var en meget professionel og kompetent tilgang til behandlingen hvor serviceniveau var helt perfekt. Jeg vil anbefale Prue Bach.

Tak for hjælpen.

Ansvaret igen og troen på vægttab

Kirsten Helbo
4 sessioner

Kære Prue 

 Selv mange tak for mit forløb hos dig. Du er meget inspirerende og levende at være sammen med. Jeg har nydt vores sessioner – det har været hårdt arbejde, men du har kærligt, men bestemt guidet mig på vej.  

Jeg henvendte mig til dig for at få hjælp til min vægt. Jeg ville gerne tabe mig, men vidste ikke hvor jeg skulle starte eller hvordan. Du gav mig min egen Nordstjerne tilbage. Du gav mig ansvaret tilbage og du gav mig også troen på mig selv. De største forandringer, jeg har mærket efter og i løbet af vores forløb er ændring i mindset og adfærd. Jeg passer bedre på mig selv. Jeg retter ind, når jeg er kommet væk fra mit spor. Jeg føler også, at jeg er blevet bedre til at acceptere mig selv. At give mig selv tid og ro, men også at få taget nogle valg, som jeg måske har været for længe om at tage.  

Jeg er vild med dig som behandler. Du er autentisk og du har humor. Jeg elsker din begejstring og ikke mindst din accent. Du bakker op og du følger med. Jeg har virkelig følt mig tryg i dine hænder. Hypnoserne var gode og brugbare, men det var faktisk vores samtaler forinden, der har gjort størst indtryk på mig. De var gode. Men jeg er stadig imponeret og også overrasket over de ting, jeg har oplevet i hypnoserne. Det bekræfter bare, at sandheden ligger inde i mig. Du er med på min skulder, når noget bliver svært. Så ser jeg dig stå op, række armen fremad efter nordstjernen. Så afspiller jeg din peptalk inde i mig selv og så er løven klar igen. Jeg er instruktøren i mit eget liv.  

Mange tak for dig og for din hjælp til min rejse.  Mange tak for al den inspiration, du har sendt til mig. Jeg er slet ikke færdig med at prøve det af. Det er dejligt, at du sender lidt ekstra efter hver session – det får mig til at føle mig speciel og det er rart. 

Kh Kirsten Helbo

Ønske om at slippe sukkertrang og tabe sig

Anonym, Marketing, 51 år
4 sessioner

Jeg har i mange år vejet for meget og arbejdet for meget og været virkelig dårlig til at yde egenomsorg. Jeg har spist for meget mad og alt for meget slik. Og haft perioder hvor jeg enten var aktiv ift. træning og andre perioder hvor jeg var helt inaktiv. Så overordnet var mit ønske at slippe sukkertrangen og deraf forhåbentlig tabe mig. Men jeg havde også et ønske om at arbejde med de mønstre og overbevisninger som var grunden til at jeg saboterede det jeg ønskede mig.

Jeg ønskede mig, at jeg kunne stoppe med at spise slik og søde sager. At jeg kunne leve en mere aktiv livsstil, hvor jeg var bedre til at yde egenomsorg og at jeg kunne arbejde mindre. At det blev mig der havde kontrollen og ikke omvendt. Jeg ville gerne have et liv med mere energi og en mere aktiv livsstil.

Samtalerne inden hypnosen var virkelig værdifulde. Prue er virkelig god til at se hele dig og så dygtig til at spørge ind til de rigtige ting og finde ind til kernen af det der skal arbejdes med. Man får mange aha oplevelser undervejs.

Det er er svært at beskrive hypnose. Det er som om man er helt vågen og bevidst og ved hvad man siger, men alligevel siger man nogle gange noget man ikke havde forventet. Og de ting der bliver sagt af Prue går på mystisk vis ind i underbevidstheden og kan på ganske få sessioner ændre nogle mønstre og tanker man har gået med i årevis og ikke selv kunnet gøre noget ved. Det virker😊

Jeg har helt klart mærket en kæmpe forandring! Jeg har fået mere ro indeni. Det er som om jeg endelig står ved mig selv og anerkender mig selv – hele mig. Accepterer at jeg indeholder både de positive sider og skyggesiderne. Og omfavner det. Jeg tænker mere positivt. Jeg er også mere opmærksom på at tænke positive tanker og stoppe mig selv hvis jeg får for meget tankemylder.

Jeg er blevet en smule mere aktiv end før. Min konstante sliktrang er helt forsvundet. Trangen stoppede efter 3 session og er ikke kommet retur endnu. Jeg har siden sidste session spist kage og is ved 3 lejligheder som var i sociale sammenhænge. Jeg var spændt på om det ville give tilbagefald, men det gjorde det ikke. Jeg kan styre trangen og godt spise noget hvis jeg har lyst når jeg er social, men når jeg er hjemme oplever jeg at selvom jeg kan have lyst til en treat så har jeg slet ikke lyst til slik. Så finder jeg på en alternativ løsning. Jeg har en pose guldkarameller liggende som har ligget i skabet i flere uger. Det ville aldrig være sket førhen. Det er en meget mærkelig men virkelig fantastisk følelse. I SÅ mange år har jeg været vant til at have lyst til slik hver eneste dag, ikke kunne gå forbi slikhylden i supermarkedet uden at købe noget, altid have noget i mine skabe.Så det er virkelig dejligt at føle jeg har fået kontrollen tilbage.

Der er ingen tvivl om at hypnosebehandlingerne har virket! Som sagt er min sukkertrang fuldstændig forsvundet. Og jeg har samtidig fået løst nogle af de bagvedliggende issues som var skyld i at jeg spiste alt for meget sukker. Jeg føler mig færdigbehandlet for de ting jeg kom med. Og det giver også en ro, at jeg nu ved, at hvis jeg opdager andre uhensigtsmæssige mønstre så ved jeg hvor jeg kan finde hjælp til at løse det.

Prue er fantastisk 😊 Både som behandler og menneske. Hun er selvfølgelig professionel og kompetent, men også virkelig nærværende, autentisk og med god energi. Hun er god til at se dig – hele dig og få stillet de rigtige spørgsmål. Og det gør hende så skarp på at finde ind til den præcise problemstilling der skal arbejdes med i dagens session. Hun har en tilgang der kombinerer det videnskabelige og det spirituelle, som for mig gør at hun er virkelig inspirerende og motiverende i hendes måde at arbejde på. Jeg har fået løst de ting jeg kom for via hypnosen, men har også fået tips til redskaber og inspiration, som man selv kan arbejde med for at styrke sin personlige udvikling uden for sessionerne. I mit tilfælde fx indenfor områder som meditation, mindset og manifestation.

Jeg har allerede anbefalet både Prue og huset til andre. Det virker 😊 

Vægttab med rod i selvværd

Ulla, 48 år
4 sessioner

 

Jeg søgte hjælp hos Prue ift. vægttab. Jeg vidste dog godt, at der selvfølgelig ligger andre issues og blokerer, som jeg har haft i mange år.

Mit mål var at jeg gerne vil føle mig let i min krop.

Prue var fantastisk at tale med. Hun var supergod til at lytte og spørge ind til alt det væsentlige. Hun var rigtig god til at forklare og guide mig i, hvordan processen skulle forløbe. Jeg følte stor tillid til Prue.

Hypnosesessionerne var meget professionelle. Jeg følte mig helt tryg i Prue’s hypnosebehandling, selvom det var virkelig hårde sessions at komme igennem.

Prue er meget dygtig og kompetent til hypnosebehandling. Hun er meget tillidsvækkende og vi havde en rigtig fin kemi/dialog.

Der var en meget professionel og kompetent tilgang til behandlingen, hvor serviceniveau var meget højt.

Jeg vil klart anbefale Prue Bach til andre!

Hypnoseoplevelserne sammen med Prue har gjort, at jeg har fået ryddet op i gamle overbevisninger om, hvordan jeg skulle være. Nu kan jeg endelig bare være mig selv.

Min adfærd og handlemåder har ændret sig, så jeg får stoppet op og mærket efter i mig selv i stedet for jeg bare drøner derudaf med 120 mk/t som før.

Jeg er så småt begyndt at meditere.

Jeg sørger for at mærke efter i mig selv, når min krop signalerer et eller andet. Og jeg er meget bedre til at lytte efter, hvad det er jeg har brug for, i stedet for bare at spise et eller andet. Jeg er bedre til at give mig selv lov til at hvile. Jeg er bedre til at sige til mig selv, at nu behøver jeg ikke gøre mere – nu må jeg gerne stoppe og slappe af.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har helt klart haft en virkelig fin og positiv effekt på det mentale plan.

Hurtig effekt til vægttab

Stine

Tusinde tak. Det var SÅ meningsfuldt og forløsende at være hos dig i dag (efter 1. Session). Tak. 

Jeg glæder mig til at arbejde alle dine kloge ord og hypnose ind i mit liv og skabe en ny vej og fundament, med løven som udgangspunkt:-) 

Jeg ser frem til næste hypnose hos dig.

Venlige hilsner
Stine

 

Hjælp til at stoppe dårlige vaner

Hildur Edelberg - Silkeborg

Kære Prue

 Jeg vil gerne takke dig for rigtig god behandling. Jeg har fået meget ud af mit forløb ved dig. 

Jeg har overholdt mine 3 måneder uden alkohol, med ikke at spise efter kl 19 og haft det rigtig fint med begge dele. Og det allerbedste – at kunne sætte et mål og overholde det.

Det har også været fantastisk at vågne op uden negative tanker. 

Jeg får dyrket motion 

Jeg får prioriteret mig selv eks. Er jeg lige nu på et uddannelsesforløb – og jeg holdt fast, selvom jeg faktisk har for travlt.

Og så har jeg tabt mig. 3,5 kg. Det er ikke så meget, men det går stille og roligt i den rigtige retning og jeg er rigtig godt tilfreds

Så tusind tak til dig

Hildur