Traumer, Dårlige følelser og relationer

Afhængig af andre for at være lykkelig

Michael Hansen

Hej. Jeg hedder Michael og jeg har haft fornøjelsen af at være igennem et hypnoseterapeutisk forløb hos Prue Bach ved Hypnoseterapi Vejle.

Mine grundlæggende udfordringer bestod i, at jeg igennem lang tid har været afhængig af andre for at være lykkelig. Jeg tænker altid på andre først, og vil løse alle deres problemer og sikre mig, at de var ok, inden jeg kunne ”tillade mig” at være glad. Jeg ville gerne ændre dette, så min lykke skulle komme mere fra mig selv og ikke være afhængig af alle andre.

Igennem forløbet har vi arbejdet både på det bevidste igennem samtaler og det underbevidste igennem hypnose. Jeg har tidligere været ved en almindelig psykolog og jeg synes, at hypnoseterapi er meget mere effektivt. Det at arbejde på begge planer giver meget bedre resultater. 

Det at arbejde med sig selv er et livslangt forløb, men igennem mit forløb hos Prue, har jeg taget det næste store skridt og er klar til at lave nogle nødvendige forandringer i mit liv.

Jeg kan virkelig kun anbefale Prue, da jeg synes hun for det første er vanvittig dygtig og behagelig som terapeut men også for det andet har evnen til at gøre forløbet personligt og fokusere ind på, hvad netop jeg har brug for.

Jeg tror alle kunne have gavn af et forløb hos Prue. Alle har nogle ting, som de kæmper med og det er en kæmpe forløsning pludselig at blive bevidst om, hvad der hæmmer én. Smide det ud og starte et ny kapitel med sig selv. Hvis du er i tvivl om, om dette kunne være noget for dig, så vil min anbefaling være blot at gøre det. En investering i sig selv er efter min mening den bedste investering, man kan gøre.

Led af ked-af-det-hed

Anja Krabbe
4 sessioner

Kære Prue af hjertet tak for en fantastisk rejse de sidste 5 uger.
Jeg skriver denne hilsen til dig med glædeståre da jeg ikke tror der er nogen der nogensinde har givet mig så stor en gave, jeg ved ikke hvordan jeg skal takke nok.

Her er min lille udtalelse om forløbet.

Jeg kontaktede Prue i sommerferien om hjælp til mig.
Jeg kæmpede med angst, manglende selvværd, kunne ikke holde til mere var træt af at kæmpe og havde på en måde givet op indeni. Dog vidste jeg at jeg måske havde en chance ved hypnoseterapi! Min yngste datter har selv været i et forløb og det har givet hende så meget, plus alt hendes angst er væk og det er over et år siden hun gik ved Hypnoseterapi Vejle. Jeg måtte prøve og fik skrevet en maile og sendt den afsted. Jeg blev ringet op af Prue som fortalte mig at hun gerne ville hjælpe mig og vi aftalte de 4 gange jeg skulle komme.

Mit problem var som sagt angst og manglende tro på mig selv, som tit kom til udtryk igennem panikangst ( svedige hænder, tør mund og en indre følelse af ikke at være go nok).
Jeg har i dag svært ved at huske hvordan jeg var for 5 uger siden, der er sket så meget positivt inde i mig og det er sådan en fantastisk følelse.

Jeg var usikker på da jeg startede hvem jeg var, var forvirret, var nervøs overfor om jeg nu gjorde noget forkert osv. Jeg er overrasket over hvor hurtigt jeg ændrede kurs og på mine 4 rejser er jeg for hver gang blevet overrasket over hvor meget det har fyldt i mit liv og hvor fantastisk det er at slippe af med og give slip på det.

Hypnoseterapien har lært mig om mit liv, hvad jeg har manglet og hvor jeg skulle finde mig selv, min styrke, ro, glæde, vilje til at finde løven og få den ud i lyset.

Prue har vist mig vejen og hun er utrolig dygtig og jeg er dybt imponeret over det hun har gjort for mig. Jeg gir Prue 10 ud af 10
Vil savne dig Prue og tak for din støtte, du har vist mig vejen mod det jeg ikke kunne finde. Jeg føler mig fri nu, lettet, glad, klar til at arbejde videre og blive ved med at styrke mig selv, nu ved jeg vejen.

Kæmpe kram fra mig
Venlig hilsen
Anja krabbe

Led af ked-af-det-hed

Anja Krabbe
4 sessioner

Kære Prue af hjertet tak for en fantastisk rejse de sidste 5 uger.
Jeg skriver denne hilsen til dig med glædeståre da jeg ikke tror der er nogen der nogensinde har givet mig så stor en gave, jeg ved ikke hvordan jeg skal takke nok.

Her er min lille udtalelse om forløbet.

Jeg kontaktede Prue i sommerferien om hjælp til mig.
Jeg kæmpede med angst, manglende selvværd, kunne ikke holde til mere var træt af at kæmpe og havde på en måde givet op indeni. Dog vidste jeg at jeg måske havde en chance ved hypnoseterapi! Min yngste datter har selv været i et forløb og det har givet hende så meget, plus alt hendes angst er væk og det er over et år siden hun gik ved Hypnoseterapi Vejle. Jeg måtte prøve og fik skrevet en maile og sendt den afsted. Jeg blev ringet op af Prue som fortalte mig at hun gerne ville hjælpe mig og vi aftalte de 4 gange jeg skulle komme.

Mit problem var som sagt angst og manglende tro på mig selv, som tit kom til udtryk igennem panikangst ( svedige hænder, tør mund og en indre følelse af ikke at være go nok).
Jeg har i dag svært ved at huske hvordan jeg var for 5 uger siden, der er sket så meget positivt inde i mig og det er sådan en fantastisk følelse.

Jeg var usikker på da jeg startede hvem jeg var, var forvirret, var nervøs overfor om jeg nu gjorde noget forkert osv. Jeg er overrasket over hvor hurtigt jeg ændrede kurs og på mine 4 rejser er jeg for hver gang blevet overrasket over hvor meget det har fyldt i mit liv og hvor fantastisk det er at slippe af med og give slip på det.

Hypnoseterapien har lært mig om mit liv, hvad jeg har manglet og hvor jeg skulle finde mig selv, min styrke, ro, glæde, vilje til at finde løven og få den ud i lyset.

Prue har vist mig vejen og hun er utrolig dygtig og jeg er dybt imponeret over det hun har gjort for mig. Jeg gir Prue 10 ud af 10
Vil savne dig Prue og tak for din støtte, du har vist mig vejen mod det jeg ikke kunne finde. Jeg føler mig fri nu, lettet, glad, klar til at arbejde videre og blive ved med at styrke mig selv, nu ved jeg vejen.

Kæmpe kram fra mig
Venlig hilsen
Anja krabbe

Søgte hjælp til at finde årsag og sammenhæng mellem følelserne og handlingerne

Anne Dorte Wiin Sørensen

Kære Prue 

Tusind tak for endnu et fantastisk forløb og al din hjælp og opbakning. 

Når jeg sætter mig foran dig og fortæller om mine følelser og tanker er det en gave at få din hjælp til at finde årsagen og sammenhængen mellem følelserne og handlingerne. Koblinger som jeg ikke selv ville have fundet. For mit vedkommende, gør netop koblingen mellem følelse og handling og tanke, at jeg får en forståelse for min egen situation og dermed en accept. 

Det er en gave at vide, at jeg selv har alle svarene, og at jeg kan få og opnå netop det jeg vil med tankernes kraft. Jeg anvender positiv tænkning og meditation hver dag som du har anbefalet. Det kan være lidt svært for mig nogen dage at finde roen i en meditation, men jeg ved min krop har behov for det, og vigtigst af alt; jeg har det godt! 

Jeg mærker glæden i kroppen, forelskelsen i Simon, håbet og troen på fremtiden, energien begynder at vende tilbage, og så handler jeg. På alt. Jeg mærker efter i kroppen, takker for feedback, og siger så fra. Det har været lidt bombastisk for mine omgivelser at mærke, hvordan jeg har taget styringen over mit eget liv, og kun gør hvad der tjener mig, og ikke gør noget for alle andres skyld (som både jeg og andre har været vant til før). 

Jeg er Løven i mit liv, og denne løve dyrker jeg og passer på. 

Tak fordi du hjalp mig med at få Løven frem igen. 

Du gør et meget stort og vigtigt stykke arbejde for at hjælpe andre mennesker. Jeg er dig så taknemmelig og glad for al din hjælp. 

De kærligste hilsener 
Anne Dorte Wiin Sørensen 

Anne Dorte Wiin Sørensen

Søgte hjælp til at finde årsag og sammenhæng mellem følelserne og handlingerne

Kære Prue 

Tusind tak for endnu et fantastisk forløb og al din hjælp og opbakning. 

Når jeg sætter mig foran dig og fortæller om mine følelser og tanker er det en gave at få din hjælp til at finde årsagen og sammenhængen mellem følelserne og handlingerne. Koblinger som jeg ikke selv ville have fundet. For mit vedkommende, gør netop koblingen mellem følelse og handling og tanke, at jeg får en forståelse for min egen situation og dermed en accept. 

Det er en gave at vide, at jeg selv har alle svarene, og at jeg kan få og opnå netop det jeg vil med tankernes kraft. Jeg anvender positiv tænkning og meditation hver dag som du har anbefalet. Det kan være lidt svært for mig nogen dage at finde roen i en meditation, men jeg ved min krop har behov for det, og vigtigst af alt; jeg har det godt! 

Jeg mærker glæden i kroppen, forelskelsen i Simon, håbet og troen på fremtiden, energien begynder at vende tilbage, og så handler jeg. På alt. Jeg mærker efter i kroppen, takker for feedback, og siger så fra. Det har været lidt bombastisk for mine omgivelser at mærke, hvordan jeg har taget styringen over mit eget liv, og kun gør hvad der tjener mig, og ikke gør noget for alle andres skyld (som både jeg og andre har været vant til før). 

Jeg er Løven i mit liv, og denne løve dyrker jeg og passer på. 

Tak fordi du hjalp mig med at få Løven frem igen. 

Du gør et meget stort og vigtigt stykke arbejde for at hjælpe andre mennesker. Jeg er dig så taknemmelig og glad for al din hjælp. 

De kærligste hilsener 
Anne Dorte Wiin Sørensen 

Efter flere depressioner var mit selvværd meget lavt

Else H, Pensionist, 68 år
4 sessioner

Efter flere depressioner var mit selvværd meget lavt. Følelsen af skyld og skam.

Jeg ønskede at være til stede i livet med glæde. 

Den første depression startede for 18 år siden.

Jeg fik efter første samtale et meget positivt indtryk. 
Efter hver session blev jeg bekræftet i min beslutning om at gøre noget for mig selv og min familie i stedet for en rejse sydpå. Hver session var en kæmpe øjenåbner, mange ting faldt på plads inden i mig. 

Jeg turde at se hverdagen i øjnene og kan se at jeg ikke er skyld i, hvordan jeg har haft det i mange år. Fysisk har jeg ikke mærket en forandring, måske nyder jeg naturen lidt mere end før. Mine tanker kredser ikke om fortiden og skammen over, at jeg har måttet opgive arbejde og den hverdag jeg havde før min første depression er væk. Jeg er mere glad og behøver ikke at spille komedie for at dække over, hvordan jeg har det. Jeg har fundet ud af at verden går ikke under selv om servietterne ikke passer til dugen. 

Hypnose-oplevelserne var både gode, men også skræmmende. Satte mine tanker i gang, og jeg kunne se at det jeg troede var skyld i hvordan jeg har det, måske ikke betød så meget. 

Samtalerne og hypnosebehandlingerne har haft en meget positiv effekt. Jeg har indset at der er en anden vej, som jeg kan følge. Før så jeg kun gitteret foran mig, nu kan jeg se til siderne og vælge anderledes. 

Om jeg er færdig behandlet det kan kun fremtiden give svar på. Jeg føler mig fri og helt klar til at leve mit liv. Efter 2. sektion havde jeg ikke store forventninger, jeg følte mig blottet, mange af de ting der kom frem, havde jeg fortrængt, men det hele faldt på plads de næste sessioner. 

Prue er ganske simpelt helt fantastisk. Hendes entusiasme og indlevelse er helt unik, meget professionel og kompetent. 

Hun havde hver gang en dagsorden, men ikke mere end der var tid til at dvæle ved de ting, der kom frem under samtalerne. 

Jeg kunne ikke ønske mig mere eller bedre end det vi i fællesskab skabte hver gang. 

Omgivelserne er trygge, man føler sig meget velkommen. 

Som I nok kan se er jeg meget tilfreds med forløbet og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Tak for en berigende og god oplevelse. 

Livskrise - slip følelser fra fortiden

Henriette Edri, Selvstændig, 44 år
4 sessioner

Jeg kom i behandling efter min exmand havde kidnappet mine børn til udlandet, og efter en lang og udmattende retsag og stod nu overfor at skulle vænne mig til en ny virkelighed som jeg ikke havde nogen som helst ide om, hvordan jeg skulle være i.

Jeg ønskede at give mig selv lov til at leve et godt liv omstændighederne taget i betragtning, og forbinde mig med den uudtømmelige universielle kilde af godt som jeg ved der findes. Jeg havde brug for hjælp til at slippe min vrede, min selvbebrejdelse, bekymring og finde glæde ved livet igen. 
At finde kræfter til at være den bedste version af mig selv for mine børn skyld, men også min egen. 

Mit tidligere ægteskab var af traumatisk karakter, og de følelser der kom frem i terapien havde været tilstede mindst de sidste 10 år.

Jeg havde valgt at komme til Prue, fordi jeg allerede havde mødt hende i forbindelse med at hun hjalp min mands nevø fra Israel i et hypnoseterapiforløb i sep 2019. De indledende samtaler var fyldestgørende, inspirerende, med en kæmpe viden bag, og har åbnet og udvidet en uendelig verden af inspiration og positiv tænkning.

Sessionerne var fantastiske!! Det indre rum som jeg befandt mig i, og rejsen derhen, var en ubeskrivelig oplevelse. Jeg følte mig tryg ved alt som skete og havde konstant en overvældende følelse af at være i de bedste hænder.

Jeg er mere glad og positiv.

Jeg har været i stand til delvist at give slip på en byrde som et andet menneske har repræsenteret for mig, og det føles somom jeg kan trække vejret igen. Og når jeg falder tilbage i gamle mønstre kan jeg genkende at det er det som sker og har nu værktøjer til at lukke ned for alt “larmen” i mit hoved, og finde tilbage dertil hvor jeg gerne vil være.

Jeg havde ofte klaustrofobiske tanker, som jeg ikke har mere.
En begrænsning som vi også arbejdede med, var mit forhold til at køre bil. På den ene side elsker jeg friheden i det, og på den anden side oplevede jeg ofte en uforklarlig frygt i forbindelse med at køre. Det har jeg ikke haft siden.

Hypnoseterapien og forløbet hos Prue er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, a true life changer.

Jeg føler inderligt og oprigtigt at i hypnoseterapien findes løsningen og svaret på hvordan vi som mennesker kan finde tilbage til den rette vej, og leve et fuldt og rigt liv.

I forlængelse af hvor god en oplevelse jeg har haft, gav min mand og jeg min mands datter et forløb hos Prue på 4 sessioner. Og det opsummerer meget godt hvor tilfreds og lykkelig jeg er for at vores veje er mødtes.

Når man møder et menneske som gør det, de inderst inde føler er det eneste rigtige for dem at gøre, kommer alt fra hjertet. Og det er sådan jeg oplevede ethvert møde med Prue. Hun skaber et trygt og berigende rum for selvudvikling og giver en gave som rækker langt ud over den tid man tilbringer i selve hypnoseterapien. Jeg føler en ny tillid og tryghed i verden fordi jeg ved at jeg altid kan vende tilbage hvis jeg måtte få brug for det.

Så ja, jeg vil anbefale og anbefaler konstant Prue og hypnosehuset i visheden om, at gode ting skal vi dele med hinanden.

Det eneste jeg gerne ville have haft anderledes var, at den selvhypnose jeg fik med hjem for at lytte til mellem vores møder, skulle have været indtalt af Prue. Det giver god mening at den stemme man lytter til i behandlingerne, også er den stemme man lytter til på lydfilen.

Vejen til positiv forandring

Anne-Lene Rye Andersen

Kære Prue,

Tusind tak for at være min mentor og guide på vejen til positiv forandring. Det har været virkelig indsigtsfuldt og livsændrende.

Jeg vender tilbage med en feedback med mine kommentarer om forløbet. 

Der er stadig meget at lære, men fundamentet er lagt, og jeg fortsætter i samme spor. 

Godt at vide, at jeg kan kontakte dig igen, hvis jeg føler et behov for hjælp til at komme videre i det rette spor. 

Tak for alt din direkte undervisning og de mange metaforer. Jeg er fan af din spirituelle/holistiske livsanskuelse – den har jeg lært meget af.

Vi høres ved,
Mange hilsner,

Anne-Lene Rye Andersen

Søgte hjælp til at slippe fortiden

Anni Hermansen

Kære Prue.  
Nu er der gået nogle dage, hvor jeg har prøvet mig selv af…. og det virker endnu.
Jeg føler mig glad, har meget energi og øver mig stadig i, at sige fra og kalde på min løve.
Fin meditations fil du sendte til mig 

Det var et dejligt samarbejde vi havde, og jeg synes, du er en dygtig, inspirerende og empatisk terapeut. Jeg vil til enhver tid anbefale dig 

Mon du har fået set filmen LION?

TAK for denne gang.                              

Kh Anni Hermansen

Depression og dårlige relationer

Henriette - Otterup
4 sessioner

Hej Prue

Først vil jeg lige takke dig for din måde at havde tålmodighed med mig, jeg ved det ka være frustrende at sidde med et menneske der ik selv ka svare eller giver udtryk for følelserne, men som sagt så er der nok bar et stykke vej frem før jeg mærker alt det igen, da du jo så rigtig siger, det er jo længe jeg har gået i den samme tilstand og skal til at lære at vælge den gode vej og tankerne mod det.

Ang mit forløb op ved dig, så ka jeg ik fortælle at alt er bar godt nu, da jeg jo stadig har mine sorte huller, men det du har givet mig er at jeg skal ud af de huller og det skal være hurtigt, at jeg må ik gå i den nedtrygte tilstand, jeg ska skifte og det ka jeg gøre bar ved at skift tankerne til noget godt..
Det også gået op for mig at jeg jo faktisk har tiltrukket det samme som et offer, selvom jeg har taget mit ansvar så ved jeg nu at jeg skal ændre mine tanker og følserne for at tiltrække det gode i universet.
Det var en stor ting at indse for jeg troede jo jeg gjorde det rigtig ved at være god og ordenlig,..
Men jeg forstår det nu , så tak for det.

Jeg ved at jeg har meget arb i min hverdag med at komme i en rytme ang det med de gode tanker og blive i dem.
Men det er arb jeg selv ska gøre og at det kommer til at tage lidt tid, men alene det du har gjordt mig obs på det og at jeg har forstået det og indset det, gør en stor stor forskel.

Så tak for samarbejdet og tak for at du har givet mig noget at arb med og jeg ved at på langt sigt vil det virkelig hjælpe mig,..

Jeg ringer hvis jeg får brug for en opfølgning senere og indtil da, så ha det godt og pas på dig selv.

Jeg vil klart anbefalde jer til andre og har også gjort det…

VH “Løven” Henriette

Et ønske om bedre at kunne håndtere sine hverdage og familierelationer

Betina

Kære Prue

Selv TAK – det har været en fornøjelse, jeg er så taknemlig for din behandling! 

Du er et skøn menneske at samarbejde med, du har gjort det nemt for mig. Tak! 

Jeg kigger lige på det hele, så vender jeg tilbage.  

Kh Betina. 

Søgte fred fra fortiden og i relationer

Clara Torp, HR-ansvarlig, 34 år
4 sessioner

At finde min selvironi, som jeg havde tabt undervejs i min stress. Det indebar også at jeg skulle se på hvorfor jeg var så nærtagende og følsom overfor almindelig samtale og kommentarer.

Jeg ønskede at finde en ro i min tilværelse og en naturlig tilgang til humor og samtalen. Ønskede helt bestemt ikke at blive påvirket af hverdagens kollegaer og venner så negativt som skete. Jeg har haft det sådan i en længere periode men ca. 4-6 måneder.

Prue har været rigtig god til at finde frem til min problemstilling. Hun har set på min fortid, nutid og ønske om fremtiden, og ud fra hendes vurdering har hun brugt redskaber til at forklare hvordan balance i mit sind styrker mig fra ’cat til lion’ frekvens.

Jeg er meget tilfreds og imponeret over Prue’s tilgang til opgaven at finde mit “jeg” frem ud af alt mit rod. Jeg har haft sessioner som var hårde men også rigtig gode, meget oplysende og sessioner som har rykket mig rigtig meget fremad. Jeg har under alle sessioner haft fuld tillid til Prue’s egenskaber som hypnotisør og person.

Psykiske symptomer-
Jeg har fundet en balance i min FM frekvens (Løve), som i dag er svært at flytte til AM frekvens (Kat). Psykisk er jeg blevet stabil og kan være med på normalvis i samtaler som før min stress.

Tankemønstre-
Mit tankemønster fra før er forduftet, i form af at jeg ikke længere hængter kommentarer og samtaler direkte på min person, som gjorde jeg lå i AM frekvensen. Nu er jeg løs fra at samtalen er direkte minded på min person, og kan derfor slippe evt. mærkelige ting i samtaler uden problemer. Har fået ro og balance i tankerne.

Adfærdsmønstre-
Jeg kan grine igen i samtaler, og kan se det sjove i ting der går galt og har fået en simpel tilgang til min adfærd iblandt andre mennesker. Det er som om jeg har fundet min PYT knap.

Handlemåder, vaner-
Der skal meget mere til før jeg er nødsaget til at handle på en samtales udvikling, og jeg har en kontrol over min krop som jeg havde mistet i min stress. Jeg kan finde en ro, selv når andre er i AM frekvens, så jeg relatere ikke længere til deres frekvens men holder min egen gode balance i FM frekvensen i stedet. Handler derfor fornuftigt og roligt. Årsagen bag mit problem har lagt i flere ting, både fra mit forhold til min far i barndommen og min stress i 2019-2020 som har forstærket problemet.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en positiv effekt. Jeg har mærket siden første session at jeg har været i forbedring og kan i dag nyde en hverdag med selvironi og gode samtaler, hvor jeg har ro i sindet. Jeg føler mig færdig behandlet for det jeg kom med.

Jeg har før været i behandling for mine psykologiske problemer med min far, og var overrasket over at jeg endnu ikke var færdig med at behandle min psyke med far-problemer. Men det var godt og positivt at få det muligt, sidste anerkendelse af at hans handling dengang ikke længere skal påvirke mig.

Prue var hurtig til at se problemet, og gjorde det også tydeligt hvad jeg selv skulle gøre for at nå i mål med mine ønsker. Hun lyttede og stillede de rette spørgsmål, som jeg så senere kunne besvare under hypnosen.

Jeg ville ikke ændrer noget, men at hypnoseterapi blev anerkendt som en generel terapiform, så man kan få lidt tilskud 😉 Lad os håbe.

Jeg synes 100% at der var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og synes også at Prue var god til at se mig som mennesket jeg er, så også stadig personlig professionel behandling.

Jeg har aldrig fået drukket så meget vand på 2 timer, så er yderst tilfreds til servicen.

Jeg vil gerne anbefale Prue Bach til andre

Mvh
Clara Torp