Hypnose mod Traumer, Dårlige følelser og relationer

Afhængig af andre for at være lykkelig

Michael Hansen

Hej. Jeg hedder Michael og jeg har haft fornøjelsen af at være igennem et hypnoseterapeutisk forløb hos Prue Bach ved Hypnoseterapi Vejle.

Mine grundlæggende udfordringer bestod i, at jeg igennem lang tid har været afhængig af andre for at være lykkelig. Jeg tænker altid på andre først, og vil løse alle deres problemer og sikre mig, at de var ok, inden jeg kunne ”tillade mig” at være glad. Jeg ville gerne ændre dette, så min lykke skulle komme mere fra mig selv og ikke være afhængig af alle andre.

Igennem forløbet har vi arbejdet både på det bevidste igennem samtaler og det underbevidste igennem hypnose. Jeg har tidligere været ved en almindelig psykolog og jeg synes, at hypnoseterapi er meget mere effektivt. Det at arbejde på begge planer giver meget bedre resultater. 

Det at arbejde med sig selv er et livslangt forløb, men igennem mit forløb hos Prue, har jeg taget det næste store skridt og er klar til at lave nogle nødvendige forandringer i mit liv.

Jeg kan virkelig kun anbefale Prue, da jeg synes hun for det første er vanvittig dygtig og behagelig som terapeut men også for det andet har evnen til at gøre forløbet personligt og fokusere ind på, hvad netop jeg har brug for.

Jeg tror alle kunne have gavn af et forløb hos Prue. Alle har nogle ting, som de kæmper med og det er en kæmpe forløsning pludselig at blive bevidst om, hvad der hæmmer én. Smide det ud og starte et ny kapitel med sig selv. Hvis du er i tvivl om, om dette kunne være noget for dig, så vil min anbefaling være blot at gøre det. En investering i sig selv er efter min mening den bedste investering, man kan gøre.

Hypnose mod traumer og smerter fra en forfærdelig barndom

Michael Nielsen, Mejeriarbejder, 59 år - Holstebro
4 sessioner

Hej Prue

WOW, for en oplevelse….

Jeg havde ikke i mit vildeste håb, forventet at jeg kunne komme så langt….

Jeg er dig evig taknemmelig over, at for første gang i 59 år, er det mig, der lever og styrer mit liv….

Mange, Mange TAK, for din IHÆRDIGE indsats….

Jeg ønskede hjælp til stress, mindre depression, lavt selvværd og smerter fra en forfærdelig barndom, og eftervirkningerne af denne.

Efter 59 års kæmpen med sårbarhed, ville jeg denne sårbarhed til livs.

Fysisk og psykisk vold fra jeg blev født.

Samtalerne inden hypnosen, var dybdegående, og fuldt professionelle (MEGET bedre end hos psykolog)

Hypnosesessionerne, var en kamp for Prue, og for mig selv. Jeg havde en forkert forventning om dyb trance. At jeg ikke, kan visualisere billeder, på den indre skærm, gav mig en frustration, som Prue hele tiden skulle dæmpe.

Alt er ændret for mig. Nu skal jeg til at lære mig selv, at leve mit liv, på den rigtige måde. Tankemylderet er væk. Den evige hovedpine (fyldte hoved) er væk. Det lave selvværd er væk. Sårbarheden er væk. Jeg kan mærke min krop ? (hvor har den været ?) Mit indre og ydre passer sammen nu….

Alle udfordringer er løst, og jeg føler mig færdigbehandlet.

Jeg havde hele tiden følelsen af, at Prue ville blive løsningen, på mine UDFORDRINGER….

Fantastisk at Prue tager den tid der skal til…. Jeg har FULDT UD, brugt den afsatte tid hos jer….

Jeg har henvist, og kommer til at henvise mange til jer. Alt for mange mennesker, har smerter, de går til læger og psykologer med i årevis, som I kan løse på 1. måned….

Men sundhedssystemet, kommer aldrig, til at erkende jeres værd, da I er for effektive….

Min egen læge ville sende mig til psykolog. Hypnotisør kunne ikke anbefales….

MANGE TAK for jer……….

Hypnoseterapi er en hurtig og effektiv måde, at få ro og orden i sit indre. Det en psykolog skulle bruge år på, klarede Prue på 1. mdr. Lige meget hvad du har af udfordringer i livet, kontakt Prue og få et bedre liv. Et nyt og bedre liv, var det jeg selv fik med hjem. En STOR TAK til Prue

Hypnose mod angst, vrede, sorg og uro

Janne Dyg

Kære Prue

Jeg kom til dig med en meget tung rygsæk, fyldt med vrede, sorg, angst og uro.
Vi startede vores første møde den 7.6 og sluttede den 5.7.21 efter 4 samtaler.

Du har gjort mig til et helt menneske igen, med din store empati, omsorg og dygtighed. Du fik mig til at lære at være mig og ikke mindst at turde at være mig.

Det har forandret min hverdag, jeg ved nu hvordan jeg tackler min angst, og mit tankemønster bliver smukkere dag for dag. Min adfærd er blevet vendt til at jeg passer på mig selv.

Jeg kan tage mit skjold op når der er noget jeg ikke vil tage ind en uvurderlig hjælp..

Både samtalerne og hypnosen blev af dig gennemført med stor faglighed..

Jeg har kun rosende ord til dig Prue du er så menneskelig og faglig dygtig et stort 13 tal fra mig til dig….TAK

Kærlig hilsen
Janne Dyg

Hypnose mod indadvendthed - tristhed

Anne Dorte Wiin Sørensen
4 sessioner

I en periode på 10 måneder, oplevede jeg at blive mere og mere trist, indadvendt, jeg følte mig ked af det langt ind i min sjæl uden nødvendigvis at kunne fortælle hvorfor jeg var ked af det, og følte jeg var endt i ét stort sort hul. Jeg følte mig handlingslammede, og anede ikke hvordan jeg skulle komme videre, så livet igen gav mening.

Jeg ønskede at finde tilbage til mig selv, blive glad igen, at tillade og mestre de negative og depressive tanker på en sådan måde, at jeg næste gang de dukker op, ikke ender i det samme sorte hul. Jeg ønskede at bevæge mig dybere ned i forståelsen for mine egne følelser og adfærdsmønstre, for at skabe en forståelse for, hvorfor jeg følte netop som jeg gjorde.

Samtalerne inden hypnosen kortlagde og tydeliggjorde dels mine følelser, min adfærd og ikke mindst de udfordringer jeg ubevidst har taget med mig hele livet. Flere gange under disse samtaler, oplevede jeg pludselig en mening med tingene.

Hypnosesessioner tog udgangspunkt i samtalerne før hypnosen, hvilket skabte en tryghed hos mig. Jeg fik en masse billeder i hovedet under hypnosesessionerne, som jeg ikke altid kunne forklare eller tilføre en dybere mening på daværende tidspunkt. Men efter hver hypnosesession, oplevede jeg en dybere forståelse af min fortid og følelser, som har været ubearbejdet bagage. Det har været sindssygt hårdt at mærke alle disse følelser igen, og arbejde med dem, men det har været det hele værd. Jeg er overrasket over hvor stor en effekt hver hypnosesession har haft på mig.

  • Jeg føler mig glad og lettet og har opdaget effekten af tankens kraft.
  • Jeg er smilende og glad igen, jeg er ikke så træt længere, jeg har fået overskud til at gøre ting der er gode for mig, har fundet glæde ved at træne igen, og har færre kropssmerter.
  • Jeg tænker automatisk meget mere positivt. Jeg tager udfordringer meget lettere. Jeg bliver stadig påvirket af andres negativitet, hvilket gør jeg tager afstand fra dette på en naturlig måde, og helt ubevidst forsøger at tale positivitet ind i andres udfordringer og negative holdninger. Jeg har fået vendt min handlingslammelse til at være handlingskraftig, og tænker generelt meget positivt om mig selv, hvilket jeg fik tydeliggjort, at jeg ikke gjorde før.
  • Prue hjalp mig med at finde ind til kerneproblemet, som var dårligt selvværd. Det kom som en stor overraskelse for mig, at det var det, der var mit problem, men da jeg fik tid til at gå ind i alle følelserne guidet af Prue, kunne jeg sagtens se, det var her mit problem var.
  • Hyponosebehandlingerne har haft en kæmpe effekt for mig. Jeg tror på, at dette var min redning ud af det sorte hul. Prue viste mig vejen, og guidede mig igennem på en tryg og sikker måde. Jeg har lagt offer-rollen fra mig, tilgivet og føler nu, jeg kan ånde igen uden der sidder en elefant på brystet. Jeg har lært at stole på mig selv og min mavefornemmelse, og ved nu, at jeg er god nok nøjagtigt som jeg er.
  • Jeg har fået vendt tanker, følelser og adfærd, og føler mig som et helt andet mennesker, hvilket mine pårørende også kan mærke.
  • Mange aha-oplevelser og koblinger jeg pludselig kunne lave til tidligere oplevelser, som skabte en større forståelse.

Prue er fantastisk god til at lytte og være nærværende. Hun hører det du prøver at udtrykke, og også det du har svært ved at få sat ord på. Hun siger de rigtige ting på en rigtig god måde. Hun skaber et rum af tryghed hvor alt er tilladt, og jeg føler mig ivaretaget.

Jeg har allerede anbefalet Prue til mange, og jeg ved, at den ene allerede er i behandling hos Prue og er så glad for det.

Hypnose var vejen til positiv forandring

Anne-Lene Rye Andersen

Kære Prue,

Tusind tak for at være min mentor og guide på vejen til positiv forandring. Det har været virkelig indsigtsfuldt og livsændrende.

Jeg vender tilbage med en feedback med mine kommentarer om forløbet. 

Der er stadig meget at lære, men fundamentet er lagt, og jeg fortsætter i samme spor. 

Godt at vide, at jeg kan kontakte dig igen, hvis jeg føler et behov for hjælp til at komme videre i det rette spor. 

Tak for alt din direkte undervisning og de mange metaforer. Jeg er fan af din spirituelle/holistiske livsanskuelse – den har jeg lært meget af.

Vi høres ved,
Mange hilsner,

Anne-Lene Rye Andersen

Hypnose mod livskrise - slip følelser fra fortiden

Henriette Edri, Selvstændig, 44 år
4 sessioner

Jeg kom i behandling efter min exmand havde kidnappet mine børn til udlandet, og efter en lang og udmattende retsag og stod nu overfor at skulle vænne mig til en ny virkelighed som jeg ikke havde nogen som helst ide om, hvordan jeg skulle være i.

Jeg ønskede at give mig selv lov til at leve et godt liv omstændighederne taget i betragtning, og forbinde mig med den uudtømmelige universielle kilde af godt som jeg ved der findes. Jeg havde brug for hjælp til at slippe min vrede, min selvbebrejdelse, bekymring og finde glæde ved livet igen. 
At finde kræfter til at være den bedste version af mig selv for mine børn skyld, men også min egen. 

Mit tidligere ægteskab var af traumatisk karakter, og de følelser der kom frem i terapien havde været tilstede mindst de sidste 10 år.

Jeg havde valgt at komme til Prue, fordi jeg allerede havde mødt hende i forbindelse med at hun hjalp min mands nevø fra Israel i et hypnoseterapiforløb i sep 2019. De indledende samtaler var fyldestgørende, inspirerende, med en kæmpe viden bag, og har åbnet og udvidet en uendelig verden af inspiration og positiv tænkning.

Sessionerne var fantastiske!! Det indre rum som jeg befandt mig i, og rejsen derhen, var en ubeskrivelig oplevelse. Jeg følte mig tryg ved alt som skete og havde konstant en overvældende følelse af at være i de bedste hænder.

Jeg er mere glad og positiv.

Jeg har været i stand til delvist at give slip på en byrde som et andet menneske har repræsenteret for mig, og det føles somom jeg kan trække vejret igen. Og når jeg falder tilbage i gamle mønstre kan jeg genkende at det er det som sker og har nu værktøjer til at lukke ned for alt “larmen” i mit hoved, og finde tilbage dertil hvor jeg gerne vil være.

Jeg havde ofte klaustrofobiske tanker, som jeg ikke har mere.
En begrænsning som vi også arbejdede med, var mit forhold til at køre bil. På den ene side elsker jeg friheden i det, og på den anden side oplevede jeg ofte en uforklarlig frygt i forbindelse med at køre. Det har jeg ikke haft siden.

Hypnoseterapien og forløbet hos Prue er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, a true life changer.

Jeg føler inderligt og oprigtigt at i hypnoseterapien findes løsningen og svaret på hvordan vi som mennesker kan finde tilbage til den rette vej, og leve et fuldt og rigt liv.

I forlængelse af hvor god en oplevelse jeg har haft, gav min mand og jeg min mands datter et forløb hos Prue på 4 sessioner. Og det opsummerer meget godt hvor tilfreds og lykkelig jeg er for at vores veje er mødtes.

Når man møder et menneske som gør det, de inderst inde føler er det eneste rigtige for dem at gøre, kommer alt fra hjertet. Og det er sådan jeg oplevede ethvert møde med Prue. Hun skaber et trygt og berigende rum for selvudvikling og giver en gave som rækker langt ud over den tid man tilbringer i selve hypnoseterapien. Jeg føler en ny tillid og tryghed i verden fordi jeg ved at jeg altid kan vende tilbage hvis jeg måtte få brug for det.

Så ja, jeg vil anbefale og anbefaler konstant Prue i visheden om, at gode ting skal vi dele med hinanden.

Det eneste jeg gerne ville have haft anderledes var, at den selvhypnose jeg fik med hjem for at lytte til mellem vores møder, skulle have været indtalt af Prue. Det giver god mening at den stemme man lytter til i behandlingerne, også er den stemme man lytter til på lydfilen.

Led af ked-af-det-hed og var opgivende

Anja Krabbe
4 sessioner

Kære Prue, Af hjertet tak for en fantastisk rejse de sidste 5 uger.
Jeg skriver denne hilsen til dig med glædeståre da jeg ikke tror der er nogen der nogensinde har givet mig så stor en gave, jeg ved ikke hvordan jeg skal takke nok.

Her er min lille udtalelse om forløbet.

Jeg kontaktede Prue i sommerferien om hjælp til mig.
Jeg kæmpede med angst, manglende selvværd, kunne ikke holde til mere var træt af at kæmpe og havde på en måde givet op indeni. Dog vidste jeg at jeg måske havde en chance ved hypnoseterapi! Min yngste datter har selv været i et forløb og det har givet hende så meget, plus alt hendes angst er væk og det er over et år siden hun gik ved Hypnoseterapi Vejle. Jeg måtte prøve og fik skrevet en maile og sendt den afsted. Jeg blev ringet op af Prue som fortalte mig at hun gerne ville hjælpe mig og vi aftalte de 4 gange jeg skulle komme.

Mit problem var som sagt angst og manglende tro på mig selv, som tit kom til udtryk igennem panikangst (svedige hænder, tør mund og en indre følelse af ikke at være go nok).
Jeg har i dag svært ved at huske hvordan jeg var for 5 uger siden, der er sket så meget positivt inde i mig og det er sådan en fantastisk følelse.

Jeg var usikker på da jeg startede hvem jeg var, var forvirret, var nervøs overfor om jeg nu gjorde noget forkert osv. Jeg er overrasket over hvor hurtigt jeg ændrede kurs og på mine 4 rejser er jeg for hver gang blevet overrasket over hvor meget det har fyldt i mit liv og hvor fantastisk det er at slippe af med og give slip på det.

Hypnoseterapien har lært mig om mit liv, hvad jeg har manglet og hvor jeg skulle finde mig selv, min styrke, ro, glæde, vilje til at finde løven og få den ud i lyset.

Prue har vist mig vejen og hun er utrolig dygtig og jeg er dybt imponeret over det hun har gjort for mig. Jeg gir Prue 10 ud af 10
Vil savne dig Prue og tak for din støtte, du har vist mig vejen mod det jeg ikke kunne finde. Jeg føler mig fri nu, lettet, glad, klar til at arbejde videre og blive ved med at styrke mig selv, nu ved jeg vejen.

Kæmpe kram fra mig

Hypnose mod angst, dårlig samvittighed og misundelse

Monika, Pensionist, 64 år - Vejle
4 sessioner

Jeg startede med angst problem. Men mens jeg har haft samtalen med Prue, opstået også andre problemer, som dårlig samvittighed, for mine børn, misundelighed

Jeg har haft forskellige oplevelse, som har vist mig at jeg skulle ændre noget. Jeg har haft det i mange år.

Det var en lange og intensive samtale med Prue. Jeg kunne fortale min hele historie uden et jeg følte mig stressede eller hastende. Prue har med sine spørgsmål ramt de helt rigtige problemer, plus vi kunne finde ud af, at der var flere problemer end kun angst.

Først var da en mærkelige fornemmelse at jeg kunne ikke åbne øjne, selvom jeg hørte og følte alt anden. Men efter nogen tid, kunne jeg åben mig totalt og alt kunne komer ud af mig. Det gik ond og jeg følte mig meget sårbar, men kunne forstår at de har vært nødvendig for terapien.

Jeg mærker min forandring ved at jeg fik en helt anden billed af mig, jeg er blevet meget mere positiv for mig. Jeg fik andre tankemønster. Jeg lærte katten og løven af kende, og arbejde det væk med de to. Jeg er ikke mere så bange.

Jeg er komet til Prue med angst problemer og endte med løsning til flere andre problemer.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har i hvert fald haft en positiv effekt.

Jeg føler mig som en helt nye person, fri for angst og i bearbejdning for andre årsager

Jeg er færdig behandlet.

Prue er en helt fantastik terapeut. Hun har åbnet mig og har givet mig så meget hjalp, også til efter behandlingen med mange gode tanke gange.

I dag kan jeg arbejde videre med alt værktøj hun har lært mig.

Jeg er så taknemmelig for hendes terapi.

Ingen ting kunne have været bedre eller ønskede anderledes.

Der var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og højt serviceniveau.

Jeg vil i hvert fald anbefale Prue Bach og hypnoseterapi til andre.

Jeg hørte meget positiv om Prue før, derfor valgte jeg Prue og det vidste sig at det var rigtigt.

Tusind tak

Hypnose mod sukkerafhængighed og det at slippe traumer

Jeanette Therkildsen - Kolding

Jeg var i et forløb hos Prue over 4 gange.


Ville gerne af med min store sukkerafhængighed – som jeg har haft siden de helt tidlige teenage år og dermed også gerne af med nogle kg. 

Det lykkedes virkelig i samarbejde med Prue, at få en anden vinkel på sukker – forståelse af hvorfor og en helt NY INDRE forståelse af at det på ingen måde gavner mig. Forståelsen af at ved at slippe det kan jeg få endnu mere ud af livet

Nu her 14 dage efter afsluttet forløb kan jeg konstatere, at jeg stort set ikke har haft abstinenser, og min lyst til madvarer er ændret i en væsentlig sundere retning, hvilket betyder at jeg allerede har tabt mig.

Under de 4 gange fik vi virkelig effektivt ryddet op i de traumer fra hele mit liv som lå bag.

Prue har en fantastisk udstråling og er fuld af positiv energi. Hun er skarpt opfattende og hurtig, i en fin kombination med stor indføling. Samtidig formår hun at skabe trygge rammer.

Jeg er imponeret over Prues kompetencer og kan i høj grad anbefale hende

Hypnose mod depression og dårlige relationer

Henriette - Otterup

Hej Prue

Først vil jeg lige takke dig for din måde at havde tålmodighed med mig, jeg ved det ka være frustrende at sidde med et menneske der ik selv ka svare eller giver udtryk for følelserne, men som sagt så er der nok bar et stykke vej frem før jeg mærker alt det igen, da du jo så rigtig siger, det er jo længe jeg har gået i den samme tilstand og skal til at lære at vælge den gode vej og tankerne mod det.

Ang mit forløb op ved dig, så ka jeg ik fortælle at alt er bar godt nu, da jeg jo stadig har mine sorte huller, men det du har givet mig er at jeg skal ud af de huller og det skal være hurtigt, at jeg må ik gå i den nedtrygte tilstand, jeg ska skifte og det ka jeg gøre bar ved at skift tankerne til noget godt..
Det også gået op for mig at jeg jo faktisk har tiltrukket det samme som et offer, selvom jeg har taget mit ansvar så ved jeg nu at jeg skal ændre mine tanker og følserne for at tiltrække det gode i universet.
Det var en stor ting at indse for jeg troede jo jeg gjorde det rigtig ved at være god og ordenlig,..
Men jeg forstår det nu , så tak for det.

Jeg ved at jeg har meget arb i min hverdag med at komme i en rytme ang det med de gode tanker og blive i dem.
Men det er arb jeg selv ska gøre og at det kommer til at tage lidt tid, men alene det du har gjordt mig obs på det og at jeg har forstået det og indset det, gør en stor stor forskel.

Så tak for samarbejdet og tak for at du har givet mig noget at arb med og jeg ved at på langt sigt vil det virkelig hjælpe mig,..

Jeg ringer hvis jeg får brug for en opfølgning senere og indtil da, så ha det godt og pas på dig selv.

Jeg vil klart anbefalde jer til andre og har også gjort det…

VH “Løven” Henriette

Hypnose mod depression og lavt selvværd

Else Høppner, Pensionist 68 år
4 sessioner

 

Mit selvværd var meget lavt efter mange år af depressioner, så mit mål var at leve et liv med glæde- fri af skyld og skam.

Jeg fik hurtig et meget positivt indtryk af Prue.

Jeg blev bekræftet i min beslutning om at gøre noget for mig selv og min familie. Hver session var en kæmpe øjenåbner, hvor mange ting faldt på plads inden i mig og var pengene værd i stedet for en rejse.

Det gik op for mig at jeg ikke er skyld i, hvordan jeg har haft det i mange år….Mine tanker kredser ikke længere om fortiden og skammen over, at jeg har måttet opgive arbejde og den hverdag jeg havde før. Jeg behøver ikke at spille komedie for at dække over, hvordan jeg har det. Jeg er meget mere glad.

 Igennem hypnose-oplevelserne indså jea, at det jeg troede var skyld i hvordan jeg har det, måske ikke betød så meget

Samtalerne og hypnosebehandlingerne har haft en meget positiv effekt. Jeg har kunne  se at der er en anden vej og har fundet en nye perspektiv der hjælper mig føler mig fri og helt klar til at leve mit liv.

Prue er ganske simpelt helt fantastisk. Hendes entusiasme og indlevelse er helt unik. Hun er meget professionel og kompetent. Hun arbejder udefra en struktur hver gang, men ikke mere end der var tid til at dvæle ved de ting, der kom frem under samtalerne. 

Mere eller bedre kunne jeg ikke ønske mig end det vi i fællesskab skabte. 

Jeg følte mig tryg, meget velkommen og meget tilfreds med forløbet. Jeg vil helt sikkert anbefale det. Tak for en berigende oplevelse Prue.

Søgte hjælp til at finde årsag og sammenhæng mellem følelserne og handlingerne

Anne Dorte Wiin Sørensen

4 sessioner

Kære Prue 

Tusind tak for endnu et fantastisk forløb og al din hjælp og opbakning. 

Når jeg sætter mig foran dig og fortæller om mine følelser og tanker er det en gave at få din hjælp til at finde årsagen og sammenhængen mellem følelserne og handlingerne. Koblinger som jeg ikke selv ville have fundet. For mit vedkommende, gør netop koblingen mellem følelse og handling og tanke, at jeg får en forståelse for min egen situation og dermed en accept. 

Det er en gave at vide, at jeg selv har alle svarene, og at jeg kan få og opnå netop det jeg vil med tankernes kraft. Jeg anvender positiv tænkning og meditation hver dag som du har anbefalet. Det kan være lidt svært for mig nogen dage at finde roen i en meditation, men jeg ved min krop har behov for det, og vigtigst af alt; jeg har det godt! 

Jeg mærker glæden i kroppen, forelskelsen i Simon, håbet og troen på fremtiden, energien begynder at vende tilbage, og så handler jeg. På alt. Jeg mærker efter i kroppen, takker for feedback, og siger så fra. Det har været lidt bombastisk for mine omgivelser at mærke, hvordan jeg har taget styringen over mit eget liv, og kun gør hvad der tjener mig, og ikke gør noget for alle andres skyld (som både jeg og andre har været vant til før). 

Jeg er Løven i mit liv, og denne løve dyrker jeg og passer på. 

Tak fordi du hjalp mig med at få Løven frem igen. 

Du gør et meget stort og vigtigt stykke arbejde for at hjælpe andre mennesker. Jeg er dig så taknemmelig og glad for al din hjælp. 

De kærligste hilsener 
Anne Dorte Wiin Sørensen 

Søgte fred fra fortiden og i relationer

Clara Torp, HR-ansvarlig, 34 år
4 sessioner

At finde min selvironi, som jeg havde tabt undervejs i min stress. Det indebar også at jeg skulle se på hvorfor jeg var så nærtagende og følsom overfor almindelig samtale og kommentarer.

Jeg ønskede at finde en ro i min tilværelse og en naturlig tilgang til humor og samtalen. Ønskede helt bestemt ikke at blive påvirket af hverdagens kollegaer og venner så negativt som skete. Jeg har haft det sådan i en længere periode men ca. 4-6 måneder.

Prue har været rigtig god til at finde frem til min problemstilling. Hun har set på min fortid, nutid og ønske om fremtiden, og ud fra hendes vurdering har hun brugt redskaber til at forklare hvordan balance i mit sind styrker mig fra ’cat til lion’ frekvens.

Jeg er meget tilfreds og imponeret over Prue’s tilgang til opgaven at finde mit “jeg” frem ud af alt mit rod. Jeg har haft sessioner som var hårde men også rigtig gode, meget oplysende og sessioner som har rykket mig rigtig meget fremad. Jeg har under alle sessioner haft fuld tillid til Prue’s egenskaber som hypnotisør og person.

Psykiske symptomer-
Jeg har fundet en balance i min FM frekvens (Løve), som i dag er svært at flytte til AM frekvens (Kat). Psykisk er jeg blevet stabil og kan være med på normalvis i samtaler som før min stress.

Tankemønstre-
Mit tankemønster fra før er forduftet, i form af at jeg ikke længere hængter kommentarer og samtaler direkte på min person, som gjorde jeg lå i AM frekvensen. Nu er jeg løs fra at samtalen er direkte minded på min person, og kan derfor slippe evt. mærkelige ting i samtaler uden problemer. Har fået ro og balance i tankerne.

Adfærdsmønstre-
Jeg kan grine igen i samtaler, og kan se det sjove i ting der går galt og har fået en simpel tilgang til min adfærd iblandt andre mennesker. Det er som om jeg har fundet min PYT knap.

Handlemåder, vaner-
Der skal meget mere til før jeg er nødsaget til at handle på en samtales udvikling, og jeg har en kontrol over min krop som jeg havde mistet i min stress. Jeg kan finde en ro, selv når andre er i AM frekvens, så jeg relatere ikke længere til deres frekvens men holder min egen gode balance i FM frekvensen i stedet. Handler derfor fornuftigt og roligt. Årsagen bag mit problem har lagt i flere ting, både fra mit forhold til min far i barndommen og min stress i 2019-2020 som har forstærket problemet.

Hypnosebehandlingerne og samtalerne har virket og haft en positiv effekt. Jeg har mærket siden første session at jeg har været i forbedring og kan i dag nyde en hverdag med selvironi og gode samtaler, hvor jeg har ro i sindet. Jeg føler mig færdig behandlet for det jeg kom med.

Jeg har før været i behandling for mine psykologiske problemer med min far, og var overrasket over at jeg endnu ikke var færdig med at behandle min psyke med far-problemer. Men det var godt og positivt at få det muligt, sidste anerkendelse af at hans handling dengang ikke længere skal påvirke mig.

Prue var hurtig til at se problemet, og gjorde det også tydeligt hvad jeg selv skulle gøre for at nå i mål med mine ønsker. Hun lyttede og stillede de rette spørgsmål, som jeg så senere kunne besvare under hypnosen.

Jeg ville ikke ændrer noget, men at hypnoseterapi blev anerkendt som en generel terapiform, så man kan få lidt tilskud 😉 Lad os håbe.

Jeg synes 100% at der var en professionel og kompetent tilgang til behandlingen og synes også at Prue var god til at se mig som mennesket jeg er, så også stadig personlig professionel behandling.

Jeg har aldrig fået drukket så meget vand på 2 timer, så er yderst tilfreds til servicen.

Jeg vil gerne anbefale Prue Bach til andre

Mvh
Clara Torp

Søgte hjælp til at slippe fortiden

Anni Hermansen

Kære Prue.  
Nu er der gået nogle dage, hvor jeg har prøvet mig selv af…. og det virker endnu.
Jeg føler mig glad, har meget energi og øver mig stadig i, at sige fra og kalde på min løve.
Fin meditations fil du sendte til mig 

Det var et dejligt samarbejde vi havde, og jeg synes, du er en dygtig, inspirerende og empatisk terapeut. Jeg vil til enhver tid anbefale dig 

Mon du har fået set filmen LION?

TAK for denne gang.                              

Kh Anni Hermansen

Et ønske om bedre at kunne håndtere sine hverdage og familierelationer

Betina

Kære Prue

Selv TAK – det har været en fornøjelse, jeg er så taknemlig for din behandling! 

Du er et skøn menneske at samarbejde med, du har gjort det nemt for mig. Tak! 

Jeg kigger lige på det hele, så vender jeg tilbage.  

Kh Betina.