Hypnoterapi i Vejle

Ønsker du forandring?

Det handler om at nyde mere af det gode liv som den SKABER du er, i et liv, DER FØLES GODT FOR DIG! 

Mød din hypnoterapeut

En forbløffende sandhed er, 'Hvad vi kan tænke og tro, kan vi opnå.'

I 2007 flyttede jeg til Danmark fra Australien, hvor jeg nu bor med min danske mand og vores børn. Mit liv er et vidnesbyrd om sandheden om at leve det liv man vælger og gøre drømme til virkelighed, uanset omstændighederne. Som dobbelt dansk og australsk statsborger omfavner jeg begge kulturer som min arv og betragter mig selv som en universalborger. Det giver mig stor stolthed og glæde at kunne hjælpe klienter i hele Danmark såvel som internationalt, personligt eller online. 

hypnoterapi vejle

“At ha’ det godt er vores naturlige tilstand, så det gode liv er hvad er mening med vores liv

- Prue Bach

Jeg kombinerer mine akademiske, videnskabelige, medicinske og terapeutiske færdigheder i vores sessioner for at hjælpe dig med at skabe forandring, der involverer alle tre aspekter af dit sind. Kraften ved at arbejde med dit bevidste, underbevidste og ubevidste sind bliver tydeligt, når du oplever kraften i at forstå, hvem du virkelig er, og hvad du er i stand til. Når du gør dig fri af det, der blokerer dig fra at være tro mod dig selv, vil du opleve et liv, der er mere autentisk, glædeligt og vellykket. 

Min passion

Hvad er det DU ønsker, der kalder dig fremad? Det er din 'løve'

Det, der har været medvirkende til, at jeg udfører det arbejde, jeg nyder i dag, har været min søgen efter at vide ‘hvad lykke er’, og hvad det indebærer at leve et lykkeligt liv! Jeg kan takke den søgen efter glæden, ved at leve mit liv med stort formål og indhold i dag! NU VED JEG, AT JEG ALTID VAR PÅ RETTE VEJ MOD MIT FORMÅL, VED AT VÆRE TRO MOD MIN SØGEN. Det er det, livsglæden handler om. Den rejse, vi hver for sig tages på, når vi stoler på og tør være tro mod vores indre stemme . Det har ført mig til den familie, jeg elsker, i et nyt hjemland, hvor jeg arbejder med Hypnoterapi i Vejle og hjælper andre til at være lykkelige, ved at aktualisere sig selv.   

Erfaring har vist mig, at du som klient selv har de svar, du skal bruge, for at opnå de forandringer, du søger, og i min støttende rolle i din forandring hjælper jeg dig også med at indse dette. 

Du skaber den virkelighed, du lever i gennem hypnoterapi i Vejle. Når du lever, en virkelighed du ikke ønsker dig, kan du ændre det! 

Selvværd og selvtillid

Stress og sygdom

Vægttab

Dårlige vaner

Dårlige følelser og relationer

Ønske om forandring

Jeg ønsker forandring, men hvilken slags forandring ønsker jeg - og hvorfor?

Forandring af dig selv kan være:

Transformationel eller optimeringsforandring involverer en selvudviklingsproces

– begge dele handler om at nyde mere af det gode liv som den SKABER du er, i et liv, der føles godt for dig!

Et liv, der føles godt, er at leve livet, som du ønsker at leve, hvilket ofte involverer at foretage ændringer eller opgradere din nuværende standard. Vedvarende forandring handler om tankegang og vaner! Det involverer at ændre dine vante tanke- og adfærdsmønstre for at opnå bedre resultater, der er i overensstemmelse med en identitetsændring .

For at ændre os skal vi først vide, hvor vi er, samt hvor vi vil hen.

Nikola Tesla sagde det bedst:

Hvis du vil finde universets hemmeligheder, så tænk i form af energi, frekvens og vibration .

Dette er kernen i vores arbejde sammen. Vi mennesker er en energimasse med vores egen unikke vibrationsfrekvens (vores individuelle signatur til universet). Vores humør eller holdning består af, hvordan vi tænker og føler, og det skaber individuelt vores egen unikke vibrationsfrekvens . Dette fastslår ikke kun vores adfærd og vores helbred, men også hvordan vi responderer på vores omgivelser og hvordan vores omgivelser responderer på os. Tænk på dig selv som en magnet, der tiltrækker til dig i overensstemmelse med din vibration (kat eller løve). Derfor er dette kernen i forandring! Vores arbejde sammen fokuserer på dette interne kernemiljø, hvor hypnoterapi i Vejle spiller en central rolle, da det skaber vores eksterne erfaring og resultater.

Hvad er transformationsforandring?

Transformation handler om at realisere en ny virkelighed ved at behandle symptomet SAMT ÅRSAGEN til problemet, såsom vægttab eller depression. Det er ’rod behandling’.

Indsigten fra hypnoterapi hjælper dig med at lukke afstanden mellem dit nuværende liv og dit ønskede liv ved at ændre, hvordan du tænker og føler om dig selv og dit ‘problem’. At lukke afstanden frigør den modstand i dit liv, der holder dig tilbage og fører til bedre resultater og øget tilfredshed.

En ændring i sindet og en ændring af hjertet ændrer vores frekvens, vibrationer og energi. Når dette sker, føler vi os bedre og begynder at se tilsvarende positive resultater i vores liv og menneskelige relationer! Klienter oplever ofte, at ikke kun problemet, de kom for, er løst, men det er som om, de har opnået en livsstilsopgradering!

Hvad er optimeringsændring?

Optimering handler om at opgradere din holdning for at øge dit niveau af succes og tilfredshed inden for et specifikt valgt område. Det kan være at forbedre succes med præstationer, relationer eller livsstil såsom sundhed eller rigdom. Vores resultater afspejler VORES INDIVIDUELLE magnetisme. Forandring dermed, involverer personen i spejlet, ikke omstændighederne!

Indsigt fra hypnoterapi i Vejle sammen med coaching om beherskelse af højfrekvent levevis (hovedsageligt at have det godt) resulterer i, at du føler dig gladere kombineret med modet/troen til at forfølge det, der er vigtigt for dig i livet – uanset dine nuværende omstændigheder eller din tidligere historie . Det handler om at være bevidst og opmærksom samt at føle sig værdig til at modtage det gode liv. Den succes og glæde vi søger er selvrealisering ! At leve livet på dette niveau føles som et liv i flow, hvor du er tro mod dig selv og kan nyde din egen personlige udvikling.

Hvad er adfærdsændring?

Adfærdsmæssigt forandring involverer at korrigere et misforhold, ved at integrere og justere alle tre dele af dit sind, så de er samarbejdsvillige og sammenhængende, i stedet for usammenhængende. Det bevidste ønske om forandring opnås ved positivt at påvirke og opdatere din krop og dens adfærd, (ubevidste sind), samt dit underbevidste sind under hypnose, så alle tre dele arbejder harmonisk sammen. I forhold til rygestop kan dette for eksempel opnås i en enkelt session, uanset hvor længe du har været ryger. Det handler om at ændre det ‘tredelte’ jeg, og ikke om hvor længe du har haft en dårlig vane. En ‘dårlig vane’ ændres til ønskelig adfærd med en ‘opgradering af operationelle systemer’ med øjeblikkelig virkning.

For at opsummere disse tre forandringer, sandheden er, om det er transformation, optimering eller adfærdsændring du søger, er der intet der definerer dig udover din EGEN BEVIDSTHED, og det er det, vores teamwork opgraderer.

Som William Shakespeare sagde: ‘ Der er ikke noget, der hverken er godt eller dårligt, men tanken gør det sådan !

Arbejdet er ‘mentalt og følelsesmæssigt ejerskab og kontrol’. Det er færdigheder, der er værd at mestre ! INTERN kontrol sætter os fri fra livets ydre stress, og bringer os på niveau med det, vi ønsker. Intet ud over vores EGET SELV definerer os! Denne sandhed giver os 100 % ansvar for vores resultater samt 100 % frihed til at tage 100 % kontrol og VÆLGE, som den skaber vi er! Det er lig med frihed og magt til at tage ejerskab over vores liv!.

Forandring, i modsætning til hvad man tror, kan være hurtig, varig og ekstrem effektiv ved at arbejde med alle tre dele af sindet samtidigt!

Skift dit perspektiv, og du ændrer dit liv! Så enkelt er det, hvis du tillader det!

Hvorfor bruge hypnoterapi i Vejle til forandring?

Transformationel, optimerende eller adfærdsændring under påvirkning af den hypnotiske tilstand, kan sammenlignes med `normal forandring der oplades fuldt!´ Hypnose hjælper dig med hurtigt at gå gennem ubehaget ved at OVERVINDE den gamle, velkendte nuværende dig, som får dig til at føle dig fastlåst eller blokeret, til at BLIVE den nye dig, du ønsker! Forandring kan være svært. Det kræver normalt, at du tager forskellige beslutninger og handler på ukendte måder og gør det længe nok , til det bliver en ny vane. Hypnose og hypnoterapi gør denne forandring lettere. I stedet for at blive guidet i dit nu-øjeblik af din fortid og minder om dig selv, på et standardiseret autopilotprogram (ubevidst sabotage), guides du i dit nu-øjeblik af din vision og fremtidige selv i din forandring, som dit NYE autopilotprogram (ubevidst succes)! Viden er legemliggjort, så det fører til ny handling og resultater HURTIG! At vide, er ikke nok, har du bemærket det? Det gør teori til virkelighed i dit liv!

Universel lov hjælper både sabotage og succes – så det er op til os at vejlede det.

Den universelle lov om tiltrækning betyder, at det, vi fokuserer på, bliver til mere. De fleste mennesker er fokuserede på problemet og ikke løsningen. Vores arbejde fokuserer på løsningen! Alene dette fokusskifte skaber en enorm positiv forandring.

Klienters succes, med fordelene ved hypnose og adfærdsændringer, såsom at stoppe med at ryge, spise sukker eller bide negle, gør dem ofte ivrige efter at bruge de samme principper for forandring og universelle love til at forbedre andre områder (involverende dybere transformations- eller optimeringsarbejde ). Disse omfatter forbedring af deres selvværd, selvtillid eller kropsopfattelse, overvindelse af fobier, angst, tvivl eller generthed, forbedring af arbejdsindsatsen som studerende, medarbejder, leder, virksomhedsejer eller forælder eller forbedring af deres relationer eller helbred. Disse transformations- eller optimeringsændringer via hypnoterapi i Vejle involverer en opgradering af identitet og historie, der sætter dem fri af det gamle jeg. Deres ændrede perspektiv og overbevisninger resulterer i, at de oplever lettelsen, glæden og befrielsen af deres nye adfærd, identitet og forbedrede virkelighed.

Klientens egen oplevelse af sin forandring beviser , at intet ud over vores EGET SELV definerer os!

Hør hvad tidligere klienter siger